Dilemă pe internet, după publicarea unei fotografii
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
O postare pe internet a stârnit un val de reacții și comentarii în legătură cu "apariția" din spatele unei fetițe, la scurt timp după ce o postare banală, care se referea la culoarea unei rochii, a devenit virală.

Un utilizator de internet a publicat pe rețeaua de socializare Reddit o fotografie care are în prim-plan o fetiță, însă ceea ce contrariază este detaliul din spatele acesteia, scrie stirileprotv.ro. 

Cel care a publicat fotografia oferă și câteva detalii: imaginea a fost realizată anul trecut în Kanagawa, Japonia, lângă mormintele unor samurai și că este prieten cu fotograful, iar fetița din imagine este chiar fiica acestuia.

Doar că în spatele fetiței se poate vedea ceea ce par a fi picioarele unui bărbat, iar cel care a postat imaginea susține că ghetele cu care acesta este încălțat sunt cele ale unor samurai. Dacă sute de alți utilizatori au intrat în dezbatere, comentând că e vorba despre o iluzie optică, alții afirmă că fotografia a fost modificată intenționat. Există și comentarii potrivit cărora ar fi vorba despre încălțări militare din timpul Celui De-al Doilea Război Mondial, dar și ipoteza că o altă persoană s-ar ascunde în spatele fetiței.

Autorul susține, însă, că imaginea nu este modificată în niciun fel.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel