Digi Sport va difuza campionatele de fotbal ale Italiei și Spaniei
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu
WhatsApp
Simona Halep
Simona Halep
Abonații Digi TV și telespectatorii Digi Sport pot urmări din acest weekend  meciurile din campionatele de fotbal ale Spaniei și Italiei.

Contractul pentru drepturile de difuzare acoperă sezoanele 2018 - 2021. "Suntem bucuroși să le putem oferi abonaților și telespectatorilor noștri două dintre cele mai spectaculoase campionate de fotbal din lume, La Liga și Serie A. Acestea se adaugă unei oferte bogate de transmisiuni sportive din fotbalul local și internațional, dar și din alte discipline iubite de telespectatorii români - tenis feminin și masculin, handbal, volei - care asigură Digi Sport poziția de lider al televiziunilor de sport din România", a declarat Serghei Bulgac, CEO al Grupului Digi|RCS&RDS.

Până în 2021, Digi Sport va  transmite, în exclusivitate, 50 de turnee WTA pe an, unde Simona Halep, numărul 1 mondial, scrie istoria tenisului, alături de Mihaela Buzărnescu, Sorana Cârstea, Irina Begu, Monica Niculescu și Ana Bogdan, aflate între primele 90 de jucătoare ale lumii. Acestor transmisiuni li se adaugă meciurile din Cupa Davis, Fed Cup și ATP 1000 și 500.

În grilele de programe ale Digi Sport, care a împlinit recent 9 ani de emisie, se regăsesc și competiții interne sau internaționale de handbal, baschet, motorsport, oferind telespectatorilor și abonaților Digi o diversitate de emisiuni și transmisiuni sportive greu de egalat. În oferta de conținuturi transmedia a grupului Digi figurează canalele de televiziune Digi24, DigiSport 1, 2, 3, 4, canalul de film FilmNow, canalele de documentare Digi World, Digi Animal World, Digi Life, UTV, posturile de radio ProFM, Digi FM, Music FM și Dance FM și platforma DigiOnline, precizează compania într-un comunicat

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel