Diete perfecte pentru zodii. Astăzi, Capricorn, semn de pământ
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Bogdan Cotigă
WhatsApp
Zodia Capricorn
Zodia Capricorn
Fiecărei zodii i se potrivesc anumite alimente pentru o bună funcționare a organismului, iar Capricornul nu face excepție de la aceasta. Iată ce trebuie să mănânci dacă ești născut în zodia Capricorn.

Ce trebuie să mâncați: Lipsa de fosfat de calciu poate provoca Capricornului rahitism, oase deformate, curbura spinării, tulburări de dinți și dureri la nivelul articulațiilor. Alimentele bogate în acest mineral sunt portocalele, lămâile, smochinele, țelina, varza, păpădia, spanacul, broccoli, porumbul, mazărea, cartofii, nucile, migdalele, grâul întreg, ovăzul și orezul brun. O dietă bogată în proteine și calciu este o necesitate pentru Capricorn pentru a pastra oasele, pielea si dinții în condiții bune. Capricornii ar trebui să includă în dietă o salată proaspătă de fructe sau de legume proaspete, dar și proteine slabe, pește, ouă, pâine integrală. Ei au nevoie de o mulțime de alimente cu calciu, cum ar fi brânza sau iaurtul.

Ce să nu mâncați: Capricornii au tendința de a intra într-o rutină mai ales cu alimentele care-i plac și adesea mănâncă aceleași lucruri în fiecare zi. Așadar, ar trebui să diversifice hrana. Consumul de ciocolată și zahăr rafinat este rău pentru pielea Capricornului. Ar trebui să nu mânânce foarte condimentat, deoarece le provoacă tulburări intestinale.

Capricornul este un semn de pământ


Elementul pământ guvernează sistemele scheletice și eliminatorii. Elementul de pământ este esențial pentru creșterea, reproducerea și repararea țesutului. Semnele pământului tind spre probleme de greutate, dezvoltarea de tumori sau tulburări glandulară. Supraalimentarea și o dietă a alimentelor grele creează pământ excesiv, care este agravat de lipsa de exerciții fizice și de obiceiurile sedentare. Capricornii au adesea dinți frumoși și puternici. Ei au impresii puternice și se dezvoltă în contact cu pământul. Sunt rezistenți și persistenți. Sunt mai rezistenți la răcelile tranzitorii și la gripă decât semnele de foc sau aer.

VEZI ȘI:

DIETE PERFECTE PENTRU ZODII. ÎNCEPEM CU BERBEC, SEMN DE FOC

DIETE PERFECTE PENTRU ZODII. ASTĂZI TAUR, SEMN DE PĂMÂNT

DIETE PERFECTE PENTRU ZODII: GEMENI, SEMN DE AER

DIETE PERFECTE PENTRU ZODII. RAC, SEMN DE APĂ

DIETE PERFECTE PENTRU ZODII. LEU, SEMN DE FOC

DIETE PERFECTE PENTRU ZODII. ASTĂZI FECIOARĂ, SEMN DE PĂMÂNT

DIETE PERFECTE PENTRU ZODII. ASTĂZI, BALANȚĂ, SEMN DE AER

DIETE PERFECTE PENTRU ZODII. SCORPION, SEMN DE APĂ

DIETE PERFECTE PENTRU ZODII. SĂGETĂTOR, SEMN DE FOC



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel