Data actualizării:
Data publicării:

Dieta vedetelor de la Hollywood. Slăbești rapid și ușor

Autor: Ema Apostu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Au trupuri sculptate, care te fac să oftezi îndelung, atunci când te urci pe cântar. Vedetele de la Hollywood au și un secret care le ajută să se mențină în formă: o dietă simplă.

Chris Hemsworth, Tom Hardy, Beyonce, Miranda Kerr şi Justin Theroux sunt doar câteva dintre vedetele care au apelat la acest truc, scrie ciao.ro.

Singurul lucru pe care îl fac este să ţină perioade scurte de post negru. Nu mănâncă nimic, dar se hidratează intens. Intervalele trebuie adaptate în funcţie de stilul de viaţă şi organismul fiecărei persoane. Nu luaţi această decizie înainte să vă consultaţi cu medicul. Nu oricine poate recurge la această "dietă".

Pe tot parcursul "postului negru", singurele lucruri pe care le poţi consuma sunt: apă, ceai şi cafea fără zahăr sau lapte. De asemenea, mai există şi varianta 5:2: mănânci normal, timp de cinci zile, iar următoarele două zile consumi doar lichide.

Hugh Jackman apelează la varianta 16:8: mănâncă zilnic, doar între orele 14:00 şi 22:00.

Majoritatea celebrităților sunt interesate de această dietă nu pentru pierderea în greutate, cât pentru aspectul longevității", a spus Joy Stephenson-Laws, fondatoare a laboratoarelor Proactive Health din Los Angeles, scria Ciao.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel