Urmărește emisiunea live
Dieta vârstei mijlocii. Cum slăbești când treci de 40 de ani
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Bogdan Cotigă
WhatsApp
poza cu caracter descriptiv
poza cu caracter descriptiv
Un plan de dietă pentru pierderea în greutate, când aveți peste 40 de ani, arată ca orice plan sănătos, dar cu porțiuni moderate care se potrivesc nevoilor dumneavoastră de calorii.

Nu există planul perfect dar anumite obiceiuri vă ajută să reușiți. Evitați dulciurile dulci, în special sfeclă, precum pâinea albă, pastele făinoase și orezul alb. Consumul de alcool, chiar și paharul presupus, a fi sănătos, de vin roșu, ar trebui să fie, de asemenea, consumat rar.

Ce să mâncăm

În schimb, concentrați-vă asupra consumului de proteine slabe cum ar fi pește, carne de pasăre, carne de vită macră și tofu, cereale integrale, cum ar fi orez brun sau 100% pâine integrală de grâu dar și o mare varietate de legume proaspete. Monitorizarea vigilentă a porțiilor poate include cântărirea și măsurarea lor pentru a vă asigura că nu mâncați prea mult. Includeți câteva grăsimi nesaturate la mese adică nuci, ulei de măsline, avocado sau somon. Pentru gustări, iaurt cu conținut scăzut de grăsimi, brânză de vaci cu conținut scăzut de grăsimi, fructe proaspete și migdale.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel