Paula Chirilă a dezvăluit dieta, la Xtra Night Show, povestind că este vorba despre o rețetă folosită într-un spital de boli cardiovasculare din SUA, unde pacienții cu obezitate morbidă sunt hrăniți timp de o săptămână cu această supă, pentru a putea fi operați. Dieta se ține o săptămână.
"Am vrut să o încerc și chiar a funcționat. Ciorba este extrem de gustoasă (...) Am slăbit vreo 3 kilograme în trei zile. Se adunse ceva acolo", a spus Paula Chirilă.
Vezi și: Dietă. Mihaela Bilic, mâncatul seara: Nimic periculos pentru siluetă. Asta e problema, de fapt!
De ce ai nevoie pentru ciorba de varză preparată de Paula Chirilă
- o varză
- o cutie mare de roșii bucăți în suc propriu
- 4 căni de apă (sau câtă este nevoie)
- zeamă de carne sau de oase, pentru gust
- tulpini de țelină (sau o jumătate de țelină)
- 2 ardei grași
- 5 căței de usturoi
- 4 cepe
- suc de roșii dup gust (pentru acrit)
- sare, piper
Vezi și: Dietă Răzvan Ciobanu. Slăbești până la 50 de kilograme
Idee de meniu săptămânal
Prima zi – Ziua fructelor – pe lângă ciorba de varză, mănânci câte fructe vrei (fără banane).
Ziua a doua – Ziua legumelor – le poți consuma crude sau fierte (evită mazărea, porumbul, fasolea).
Ziua a treia – Combinație fructe și legume – consumi fructele (fără banane) și legumele care îți plac.
Ziua a patra – Ziua bananelor – poți consuma, pe lângă ciorba de varză, banane și lapte degresat.
Ziua a cincea – Ziua proteinelor și a roșiilor – o bucată de carne de vită sau de pui și roșii proaspete. Se beau între 6 și 8 pahare de apă pentru a elimina acidul uric din organism. Ciorba se poate consuma de câte ori vrei, pe parcursul zilei.
Ziua a șasea – Ziua proteinelor – poți consuma chiar 3 fripturi (vită la gratar, pui fiert, pește la cuptor) cu garnitură de legume și, ciorba de varză.
Ziua a șaptea – Ziua orezului brun, a legumelor și a sucurilor de fructe – poți consuma suc de fructe neîndulcit și orice cantitate dorești dintre alimentele permise, la care vei adăuga ciorba de varză.
Vezi și: Mihaela Bilic, motivul pentru care ne îngrășăm: Nu mâncarea e de vină. Asta este problema!
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
- Medeea Marinescu își explică lipsa de reacție publică după ce Florin Piersic a fost internat de urgență
- BANCUL ZILEI: Secretul ascuns al limbii române
- Medicul Alin Popescu, despre un aliment de pe masa de Paște: Preparat așa... e nenorocire completă / Asta e o regulă pe care mulţi nu o respectă, din păcate
- Tragedia din Vinerea Mare care a făcut înconjurul lumii. Peste 100 de români, majoritatea copii, au ars de vii în biserică
- Mircea Diaconu: E un fenomen, pe care nu-l sesizează aproape nimeni, care se petrece în România. Sunt vizați tinerii educați, IT-iștii, modernitatea țării
- Vasile Bănescu explică: De ce slujba de Înviere nu are loc în biserică. Când începe și când se termină sfânta slujbă a Paștelui
- Miracolul Luminii Sfinte? Ce știm despre aprinderea ei: Un arab și un turc verifică înainte Sfântul Mormânt
- Preotul Paul Iulius Negoiță, despre cea mai importantă tradiție de Înviere. Puțini mai respectă de Paște această regulă foarte veche, dar extrem de valoroasă
- Mioara Roman îi trimite semne Oanei Roman, din lumea de dincolo, chiar în Săptămâna Mare / foto în articol
- Incendiu puternic lângă Mănăstirea Voroneț / Update: Există riscul ca focul să se extindă / foto în articol