Dieta Paleo. Meniul complet pentru 7 zile: Ce trebuie să mânânci pentru a topi kilogramele în plus
Vrei să slăbești câteva kilograme și nu știi ce dietă ți s-ar potrivi? Poți încerca să urmezi acest meniu timp de 7 zile
Luni
Micul dejun: două ouă şi legume trase la tigaie în puţin ulei de nucă de cocos, un fruct mic
Prânz: salată verde cu pui, o linguriţă de ulei de măsline şi o ceaşcă pe jumătate cu miez de nucă
Cină: carne la grătar cu legume
Marţi
Micul dejun: două ouă fierte, un fruct mic
Prânz: carne la grătar şi salată
Cină: somon tras la tigaie în puţin unt şi legume
Miercuri
Micul dejun: carne slabă cu legume la alegere
Prânz: salată mare din salată verde, carne de pui şi legume proaspete
Cină: carne de vită cu legume, o ceaşcă de fructe de pădure
Joi
Micul dejun: două ouă fierte şi un fruct
Prânz: grătar de vită şi o mână de miez de nucă
Cină: carne gătită dietetic cu legume la alegere
Vineri
Micul dejun: un ou cu legume trase la tigaie în puţin ulei de cocos
Prânz: salată de pui cu ulei de măsline, o ceşcuţă cu seminţe
Cină: o porţie mică de friptură cu legume şi cartofi dulci
Sâmbătă
Mic dejun: fructe uscate şi un ou
Prânz: friptură cu legume, meniu similar cu cel de la cina precedentă
Cină: somon fript cu legume şi avocado
Duminică
Mic dejun: grătar cu legume
Prânz: salată mare din salată verde, carne de pui şi legume proaspete
Cină: aripioare de pui la grătar cu legume
Sursa: haihuiin2.com
Dacă vrei să încerci și altă dietă, iată un meniu de 13 zile: Dieta daneză
Ziua 1
- mic dejun: cafea îndulcită cu un singur cub de zahăr
- prânz: 380 gr spanac, 2 ouă fierte şi o roşie
- cină: 200 gr friptură de vită, salată verde cu zeamă de lămâie și ulei de măsline
Ziua 2
- mic dejun: cafea îndulcită cu un singur cub de zahăr
- prânz: 1 iaurt mic, cu conţinut redus de grăsimi; 250 gr şuncă de pui slabă
- cină: 200 gr friptură de vită, salată verde cu zeamă de lămâie şi ulei de măsline
Ziua 3
- mic dejun: cafea îndulcită cu un singur cub de zahăr, 1 felie de pâine prăjită
- prânz: 1 felie de şuncă, 2 ouă fierte, 1 salată verde proaspătă
- cină: 1 roşie, 1 ţelină fiartă bine, 1 măr
Ziua 4
- mic dejun: cafea îndulcită cu un singur cub de zahăr, 1 felie de pâine prăjită
- prânz: 1 iaurt natural, 200 ml suc de portocale
- cină: 250 gr brânză de vaci, 1 morcov dat pe răzătoare, 1 ou fiert
Ziua 5
- mic dejun: 1 morcov mare, dat pe răzătoare
- prânz: 200 gr păstrăv / cod / calcan, făcut cu 1 linguriţă de unt şi cu zeamă de lămâie
- cină: 200 gr friptura de vită, 1 ţelină dată pe razătoare
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News