Data publicării:

Dieta Paleo. Meniul complet pentru 7 zile: Ce trebuie să mânânci pentru a topi kilogramele în plus

Autor: Ema Apostu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pexels (Total Shape)
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pexels (Total Shape)

Vrei să slăbești câteva kilograme și nu știi ce dietă ți s-ar potrivi? Poți încerca să urmezi acest meniu timp de 7 zile

Luni

Micul dejun: două ouă şi legume trase la tigaie în puţin ulei de nucă de cocos, un fruct mic
Prânz: salată verde cu pui, o linguriţă de ulei de măsline şi o ceaşcă pe jumătate cu miez de nucă
Cină: carne la grătar cu legume

Marţi

Micul dejun: două ouă fierte, un fruct mic
Prânz: carne la grătar şi salată
Cină: somon tras la tigaie în puţin unt şi legume

Miercuri

Micul dejun: carne slabă cu legume la alegere
Prânz: salată mare din salată verde, carne de pui şi legume proaspete
Cină: carne de vită cu legume, o ceaşcă de fructe de pădure

Joi

Micul dejun: două ouă fierte şi un fruct
Prânz: grătar de vită şi o mână de miez de nucă
Cină: carne gătită dietetic cu legume la alegere

Vineri

Micul dejun: un ou cu legume trase la tigaie în puţin ulei de cocos
Prânz: salată de pui cu ulei de măsline, o ceşcuţă cu seminţe
Cină: o porţie mică de friptură cu legume şi cartofi dulci

Sâmbătă

Mic dejun: fructe uscate şi un ou
Prânz: friptură cu legume, meniu similar cu cel de la cina precedentă
Cină: somon fript cu legume şi avocado

Duminică

Mic dejun: grătar cu legume
Prânz: salată mare din salată verde, carne de pui şi legume proaspete
Cină: aripioare de pui la grătar cu legume

Sursa: haihuiin2.com

Dacă vrei să încerci și altă dietă, iată un meniu de 13 zile: Dieta daneză

Ziua 1

- mic dejun: cafea îndulcită cu un singur cub de zahăr

- prânz: 380 gr spanac, 2 ouă fierte şi o roşie

- cină: 200 gr friptură de vită, salată verde cu zeamă de lămâie și ulei de măsline

Ziua 2

- mic dejun: cafea îndulcită cu un singur cub de zahăr

- prânz: 1 iaurt mic, cu conţinut redus de grăsimi; 250 gr şuncă de pui slabă

- cină: 200 gr friptură de vită, salată verde cu zeamă de lămâie şi ulei de măsline

Ziua 3

- mic dejun: cafea îndulcită cu un singur cub de zahăr, 1 felie de pâine prăjită

- prânz: 1 felie de şuncă, 2 ouă fierte, 1 salată verde proaspătă

- cină: 1 roşie, 1 ţelină fiartă bine, 1 măr

Ziua 4

- mic dejun: cafea îndulcită cu un singur cub de zahăr, 1 felie de pâine prăjită

- prânz: 1 iaurt natural, 200 ml suc de portocale

- cină: 250 gr brânză de vaci, 1 morcov dat pe răzătoare, 1 ou fiert

Ziua 5

- mic dejun: 1 morcov mare, dat pe răzătoare

- prânz: 200 gr păstrăv / cod / calcan, făcut cu 1 linguriţă de unt şi cu zeamă de lămâie

- cină: 200 gr friptura de vită, 1 ţelină dată pe razătoare

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel