Dieta militară. Cum să SLĂBEȘTI 5 kg cu "DIETA de 3 zile". Rezultate SPECTACULOASE
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Dieta militară, perfectă pentru cei care vor să scape de câteva kilograme. Iată ce și cât poți să mănânci. 

Dieta militară, numită şi „dieta de 3 zile”, este una destul de cunoscută în rândul persoanelor care au încercat de-a lungul timpului să scape de kilogramele în plus. Aceasta presupune respectarea unui plan alimentar strict în primele 3 zile de regim, urmată de 4 zile în care nu trebuie să depăşeşti 1.500 de calorii pe zi.

Regimul este împărţit în două etape pe parcursul celor 7 zile: în primele 3 zile trebuie să ţii o dietă restrictivă din punct de vedere caloric (între 1.100 şi 1.400 de calorii), fără gustări între mese, iar în următoarele 4 zile poţi diversifica dieta, dar cu condiţia să nu depăşeşti 1.500 de calorii zilnic.

Iată meniul dietei. Ce ai voie să mănânci

ZIUA 1 - 1.400 de calorii

Micul dejun: O felie de pâine prăjită cu 2 linguri de unt de arahide (sau unt de migdale), o jumătate de grepfrut, o cană de cafea sau ceai verde (neîndulcite)

Prânz: O felie de pâine prăjită, o conservă de ton, o cană de cafea sau de ceai verde (neîndulcite)

Cină: 85 de grame de carne la grătar (pui, vită, porc) cu garnitură de fasole verde (100 de grame), un măr mic, o jumătate de banană, o ceaşcă de îngheţată de vanilie fără zahăr

ZIUA 2 – 1.200 de calorii

Micul dejun: O felie de pâine prăjită, un ou fiert tare, o jumătate de banană, o cană de cafea sau de ceai verde (neîndulcite)

Prânz: Un ou fiert tare 100 de grame de brânză cottage 5 crackerşi săraţi, o cană de cafea sau de ceai verde (neîndulcite)

Cină: 2 cremwurşti (fără pâine) 50 de grame de morcovi cruzi 70 de grame de broccoli fiert, preparat la steamer sau la cuptor, o jumătate de banan, o jumătate de cană de îngheţată de vanilie fără zahăr

ZIUA 3 – 1.100 de calorii

Micul dejun: O bucăţică de brânză cheddar 5 crackerşi săraţi Un măr mic, o cană de cafea sau de ceai verde (neîndulcite)

Prânz: O felie de pâine prăjită, un ou (ochi, jumări, fiert), o cană de cafea sau de ceai verde (neîndulcite)

Cină: O conservă de ton, o jumătate de banană, o ceaşcă de îngheţată de vanilie fără zahăr. 

Ce trebuie să ai în vedere în primele 3 zile

În aceste 3 zile, cafeaua şi ceaiul sunt la discreţie, deci le poţi consuma în orice cantitate doreşti, cu condiţia să nu foloseşti zahăr sau lapte pentru a le îndulci. De asemenea, este recomandat consumul cât mai ridicat de apă – poţi bea şi apă cu lămâie.

Nu sunt premise gustările între mese, dar în cazul în care la micul dejun nu poţi mânca şi mărul sau jumătatea de banană, le poţi aloca altei mese din zi sau între mese, pentru a păcăli foamea.

Nu ai voie să mănânci şi să bei: lapte, sucuri de fructe, dulciuri, alte fructe decât cele indicate, îndulcitori artificiali (stevia este permisă).

Dacă ai reuşit să treci cu bine de cele 3 zile, în următoarele zile te poți „răsfăţa” cu gustări între mese şi nu vei mai avea restricţii în ceea ce priveşte grupele alimentare, dar trebuie să ții cont că nu ai voie să aduni mai mult de 1.500 de calorii pe zi, citează csid.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel