DIETĂ. Mihaela Bilic, despre sosurile din mâncare: Sunt pline de calorii. Trebuie să le folosim...
Autor: Ema Apostu | Publicat pe: 29 mai 2019, 15:23
WhatsApp
DIETĂ. Mihaela Bilic, despre sosurile din mâncare. Într-o postare pe Facebook, nutriționistul Mihaela Bilic vorbește despre mulțimea de sosuri care însoțesc preparatele pe care le consumăm.

DIETĂ. Mihaela Bilic, despre sosurile din mâncare. Nutriționistul Mihaela Bilic scrie, pe contul său de Facebook, că „mâncarea, dumnezeiesc de bună, dar fără un sos diavolesc parcă nu are gust" și că pentru ca un preparat să fie „savuros, e musai să aibă un pic de sos".

Fragmente din postarea Mihaelei Bilic:

DIETĂ. Mihaela Bilic, despre sosurile din mâncare. „Se spune că Dumnezeu a creat mâncarea, iar Diavolul sosurile.

DIETĂ. Mihaela Bilic, despre sosurile din mâncare. Pentru ca un preparat să fie savuros, e musai să aibă un pic de sos. Iar când spun "sos" mă refer la toate ingredientele sub forma lichidă sau cremoasă care completează gustul unei salate, al unei fripturi, dar și al unui desert.

DIETĂ. Mihaela Bilic, despre sosurile din mâncare. La salata de roșii e doar uleiul, la salata de frunze e deja vinegretă (ulei & oțet), dar tot pentru legume proaspete poate fi sos de iaurt (tzatziki) sau maioneză cu diferite ierburi aromate. Friptura are și ea sosurile preferate, ca să alunece mai bine pe gât: sos de brânză, de piper sau pe bază de roșii cu usturoi sau alte condimente.

Citește mai departe pe dcmedical.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?