Dieta lui Petre Daea. Ce nu se știa despre ministrul Agriculturii: La 5.00 mă trezesc
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Petre Daea
Petre Daea
Ministrul Petre Daea a dezvăluit care este rutina sa.

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a vorbit, în cadrul unui interviu acordat DCNews și DCBusiness, despre rutina sa. Acesta a precizat că zilele libere nu îi fac bine, realizând că odihna nu este pentru el.

„La 5.00 mă trezesc, până la 5:30 îmi pregătesc mâncarea, cu ce mă îmbrac, la 5:30 plec de acasă, la 6:00 sunt la Minister. De la 6.00 până la 8.00, îmi citesc corespondenţa", a spus ministrul Agriculturii.

Cu privire la dieta sa, a spus că mănâncă în fiecare zi la birou, „nu mănânc niciodată în altă parte", a subliniat acesta. „Cafea nu beau. Am băut 31 de cafele la viaţa mea, ultima a fost în 1996. Beau ceai de muşeţel, de sunătoare, beau orice fel de ceai", a mai spus Petre Daea.

De asemenea, a mai spus că în biroul său există un televizor pe care nu l-a deschis niciodată: „În biroul meu am un televizor. Nu l-am deschis o secundă. Rețineți: o secundă nu l-am deschis. Când oamenii ridicau pe aici sus, jos în stradă, eu făceam programul. M-am dus în teren, m-am dus la oameni. Intram în curte și le spuneam că sunt ministrul Agriculturii. Am fost în absolut toată țara”.

Ulterior, a dezvăluit ce a urmat după un telefon pe care l-a primit când se afla într-o ședință. Mai multe despre acest subiect AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel