România: - confirmate, - vindecate, - decese
Scrie-ne pe WhatsApp
sau sună-ne 0772.264.642 (L - V, 09:00 - 18:00)
 Vezi si: Ultimele stiri
Autor: Rodica Mitu | Publicat pe: 17 aug 2019 / 16:15
Dieta lui Petre Daea. Ce nu se știa despre ministrul Agriculturii: La 5.00 mă trezesc
Petre Daea
Ministrul Petre Daea a dezvăluit care este rutina sa.

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a vorbit, în cadrul unui interviu acordat DCNews și DCBusiness, despre rutina sa. Acesta a precizat că zilele libere nu îi fac bine, realizând că odihna nu este pentru el.

„La 5.00 mă trezesc, până la 5:30 îmi pregătesc mâncarea, cu ce mă îmbrac, la 5:30 plec de acasă, la 6:00 sunt la Minister. De la 6.00 până la 8.00, îmi citesc corespondenţa", a spus ministrul Agriculturii.

Cu privire la dieta sa, a spus că mănâncă în fiecare zi la birou, „nu mănânc niciodată în altă parte", a subliniat acesta. „Cafea nu beau. Am băut 31 de cafele la viaţa mea, ultima a fost în 1996. Beau ceai de muşeţel, de sunătoare, beau orice fel de ceai", a mai spus Petre Daea.

De asemenea, a mai spus că în biroul său există un televizor pe care nu l-a deschis niciodată: „În biroul meu am un televizor. Nu l-am deschis o secundă. Rețineți: o secundă nu l-am deschis. Când oamenii ridicau pe aici sus, jos în stradă, eu făceam programul. M-am dus în teren, m-am dus la oameni. Intram în curte și le spuneam că sunt ministrul Agriculturii. Am fost în absolut toată țara”.

Ulterior, a dezvăluit ce a urmat după un telefon pe care l-a primit când se afla într-o ședință. Mai multe despre acest subiect AICI.

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri
Capital.ro
Capital.ro
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DefenseRomania.ro