Dieta japoneză. Slăbire fără efort
Data publicării:
Autor: Bogdan Cotigă
WhatsApp
Dieta cu pește
Dieta cu pește
Dieta japoneză presupune pierderea a 3 kilograme în numai 3 zile, fără un efort alimentar mare și îndelungat. 

Dieta japoneză include cantități mari de orez pe tot parcursul zilei, deci la aproape orice masă. De șase ori mai mult orez decât mănâncă un european. Se servește în orice moment al zilei, inclusiv la masă de dimineață. Orezul conține carbohidrați, are puține calorii, și îți va oferi senzația de sațietate pentru destul de mult timp, ferindu-te de depunderile adipoase de pe burtă sau feșe, cauzate de prăjituri și diverse produse de acest fel.

Legumele, baza mâncărurilor

Legumele stau la bază mâncărurilor japoneze. Întrebate care este felul preferat de mâncare al familiilor lor, acestea au răspuns că li se cere de cele mai multe ori să gătească legume amestecate în sos asortat. Ardei grași, mazăre, zucchini, lăptuci, ceapă, roșii, ardei iuți, salată, morcovi, spanac, muguri de bambus, sfeclă, rădăcini de lotus, ridichii, ciuperci, napi și legume de apa sunt doar câteva dintre deliciile colorate pe care japonezii le includ cu plăcere în dietă lor.

Ce carne este indicată

Pește este indicat și cu cât este mai gras, cu atât mai bine. Japonezii preferă somonul și tonul, însă nu se dau la o parte când vine vorba despre macrou, sardine sau hering. O sursă ideală și naturală de acizi grași Omega-3, carnea de peste menține sănătatea inimii și a circulației, și oferă o stare generală de bine.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel