Dieta Iuliana Luciu. Slăbești rapid 10 kilograme
Autor: Ema Apostu | Publicat pe: 14 feb 2019, 19:35
WhatsApp
Dieta Iuliana Luciu. Slăbești rapid 10 kilograme. Cu această dietă, Iuliana Luciu, concurentă la "Asia Express", a reușit să scape de 10 kilograme.

Dieta Iuliana Luciu. Slăbești rapid 10 kilograme. În primele două zile, se mănâncă salată de orice fel, dar fără lămâie şi alte iaurturi, în afara celor de dimineaţă. În următoarele patru zile, după masa de dimineaţă, timp d etrei ore nu se mănâncănimic. Apoi, pe tot parcursul zilei, se consumă salată, în care se poate pune oţet, două linguriţe de ulei şi carne fiartă sau la grătar. Urmează două zile cu iaurt şi salată.

Dieta Iuliana Luciu. Slăbești rapid 10 kilograme. În următoarele patru zile, după masa de dimineaţă, nu se mănâncă trei ore. Pe toată durata zilei, se consumă numai salată cu peşte la grătar. Următoarele două zile, se consumă doar iaurt şi salate. Apoi, timp de patru zile, după micul dejun și pauza de trei ore, pe tot parcursul zilei se poate consuma carne cu legume la grătar.

Dieta Iuliana Luciu. Slăbești rapid 10 kilograme. Din nou, două zile de iaurt şi salată. În următoarele patru zile, se fac cele trei ore de pauză după masa de dimineaţă. În restul zilei, se consumă iaurt şi un singur fel de fruct, ori toate felurile de fructe şi salată, fără iaurt.

Vezi și: Dieta cu ananas. Slăbești 5 kilograme în 3 zile

Tânără, snopită în bătaie de un bărbat. Este lovită cu picioarele și pumnii peste față - video

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?