Dietă grupă de sânge. Ce alimente îți sunt interzise
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Alimente
Alimente
Dietă grupă de sânge. În functie de fiecare grupă de sânge, există o serie de alimente care pot favoriza scăderea în greutate sau, din contră, pot duce la îngrășare.

Dietă grupă de sânge. Regimul grupei 0

Acești oameni au un sistem imunitar puternic. Sunt persoane viguroase și rezistente. Sistemul digestiv și imunitar sunt influențate de alimentele pe care le consumau strămoșii cu aceeași grupă de sânge. Persoanele cu grupa 0 sunt recunoscute drept "carnivore. Alimentele care favorizează îngrășarea: grâul, porumbul, fasolea uscată, lintea, varză, conopidă, muștarul. Alimentele care ajută la slăbit: sarea iodata, peștele, ficatul, carnea roșie (vită), spanacul și toate legumele verzi.

Dietă grupă de sânge. Regimul grupei A

Aceste persoane au un tract digestiv sensibil, un sistem imunitar bun, au predispoziție pentru boli cardiace și diabet, dar fac față stresului mai bine decât cele cu altă grupa de sânge, se adaptează ușor la mediu și dietă. Alimentele care favorizează îngrășarea: carnea, grăsimile animale, produsele lactate, fasolea, făinoasele consumate în cantități mari. Alimentele care ajută la slăbit: soia, legumele și fructele care conțîn o cantitate mare de vitamina C, uleiurile vegetale.

Dietă grupă de sânge. Regimul grupei B

Pesoanele cu grupa B își pot controla ușor greutatea.  Alimentele care favorizează îngrășarea: porumbul, grâul, lintea, arahidele, pentru că afectează bună funcționare a metabolismului. Alimentele care ajută la slăbit: legumele verzi, carnea slabă, ficatul, produsele lactate degresate sau cu conținut de gasimi redus, ouăle.

Dietă grupă de sânge. Regimul grupei AB

Dieta acestor persoane necesită o mare atenție pentru că majoritatea alimentelor care sunt contraindicate, fie pentru grupa sangvină A, fie pentru grupa sangvină B, pot fi nocive pentru grupa sangvină AB, scrie clickpentrufemei.ro. Alimentele care favorizează îngrășarea: carnea roșie, semințele, porumbul, grâul. Alimentele care ajută la slăbit: tofu, produsele lactate, legumele verzi, ananasul, carnea de pui, miel, oaie, curcan.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel