Dieta cu shaorma. Regim de șase săptămâni
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Dieta cu shaorma! Da, ați auzit bine. Există așa ceva și pare că dă rezultate grozave, dacă țineți cont de câteva aspecte.

Dieta fast-food poate părea ceva care duce spre îngrășare, nicidecum spre slăbire și totuși, iată că un regim de şase săptămâni cu produse fast-food atent alese te poate ajuta să scapi de câteva kilograme.

Lipia este unul dintre secrete

Cu dieta fast-food poţi mânca pui la grătar, cartofi copţi, chili, fructe parfait, castraveciori muraţi, morcovi raşi şi salată de varză fără nicio problemă. Însă, în loc să alegi un produs împachetat în chifle, trebuie să optezi pentru lipie. De ce? Conţine mai puţine calorii şi este chiar mai sănătoasă decât pâinea. Dincolo de această regulă, orice produs alimentar prăjit este strict interzis. Așadar... nu poţi mânca pui, vită sau porc prăjit şi nici cartofi prăjiţi.

Cât despre sosurile de salate, în loc de cele albe, adesea pe bază de maioneză, alege sos vinegret. În felul acesta, excluzând sosurile pe bază de maioneză, poţi elimina 130 de calorii la o singură masă.

Shaorma, transformată în masă sănătoasă

Shaorma poate fi un fel de mâncare foarte sănătos dacă ceri să ți se facă după cum urmează: să pună pui sau vită, de preferinţă, nu porc, să pună salată, castravecior, morcovi raşi, ceapă, dacă îţi place, sare şi piper şi atât. Fără sosurile specifice şi fără cartofi prăjiţi. Înfăşurată în lipie te vei bucura astfel de o masă sănătoasă, fără a avea un surplus caloric. Mai mult, optează pentru o shaorma mică sau medie, niciodată pentru una mare.

Nu uitați: renunțați la prăjeli, la sosuri, la sucuri şi alegeți lipia în loc de chiflă. Veți reuşi să dați jos, în câteva săptămâni, câteva kilograme bune. Dacă reuşeşti să mănânci ceva foarte uşor (un iaurt, un piept de pui la grătar şi atât) seara, kilogramele date jos vor fi chiar mai multe.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel