Dieta cu mere. Scapă de 4 kilograme în numai 5 zile cu alimentul preferat
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Mere
Mere
Dieta cu mere este una dintre cele mai populare diete pentru slăbit și cu rezultate rapide. Cu ajutorul unui fruct vei slăbi 4 kilograme în numai 5 zile!

Este important ca dieta cu mere să nu fie ținută mai mult de 5 zile. Totodată este important ca după finalizarea dietei, să mănânci cel puțin 1-2 mere pe zi şi să nu revii la obiceiurile alimentare nesănătoase pentru a preveni efectul yo-yo.

Meniul pentru fiecare zi


Ziua 1: mic dejun, prânz, cină – mere (nu mai mult de 1,5 kilograme)

Ziua 2: mic dejun – 2 mere, prânz – un măr şi o salată de legume cu două feliuţe de brânză slabă, stropită doar cu zeamă de lămâie, cină – 3 mere

Ziua 3: mic dejun – un măr, o felie de pâine integrală şi o felie de şuncă slabă de curcan, prânz – un măr, o salată făcută doar din jumătate de salată verde, 2 morcovi raşi şi jumătate de ceapă, cină – 3 mere.

Ziua 4: mic dejun – un măr, o felie de şuncă slabă de pui sau curcan şi o felie de pâine integrală, prânz – un măr, o salată de legume fierte (exclus cartofi) cu 200 gr ton în conservă, cină – 3 mere şi un bol cu lapte cu conţinut scăzut de grăsime şi cereale integrale.

Ziua 5: mic dejun – un măr, un ou fiert şi o felie de pâine integrală, prânz – un măr şi o salată de crudităţi cu 200 gr de carne de vită sau pui fără pieliţă, cină – 3 mere.

Pe parcursul dietei cu mere sunt permise carnea slabă, brânza cu conţinut redus de grăsime şi apă, minimum 2 litri pe zi.

Vezi și: Dieta cu brânză de vaci. Slăbește 5 kilograme în 5 zile

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel