Dieta cu dafin și scorțișoară. Rețeta pentru a slăbi rapid și sănătos: Se bea pe stomacul gol
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
foto: Pixabay
foto: Pixabay
Dafin și scorțișoară, cea mai eficientă combinație pentru slăbit. Cum o prepari, pentru a o bea pe stomacul gol.

Frunzele de dafin sunt recunoscute pentru proprietățile sale antioxidante și antifungice. Mai mult, combinate cu alte ingrediente precum scorțișoară sau salvie, frunzele de dafin devin aliatul tău de încredere în procesul de slăbire, potrivit DC MEDICAL.RO

Ingrediente ceai de dafin și scorțișoară:

• 3 până la 5 frunze de dafin

• 1 linguriță scorțișoară măcinată

• 4 căni de apă

• miere sau ștevie, după gust (opțional)

Instrucțiuni:

1. Fierbe apa.

2. Adaugă frunze de dafin și scorțișoară, fierbe timp de 10 până la 20 de minute.

3. Filtrează, adaugă toți îndulcitorii pe care îi dorești și bucură-te de ceai.

O ceaşcă de ceai de dafin și scorțișoară, băută imediat după mese, îmbunătăţește sistemul digestiv și previne aciditatea.

"Se bea câte o ceșcuță pe stomacul gol. Se spune că ajută la slăbire și la arderea grăsimilor.", potrivit bioenergoterapeutului Lidia Fecioru. 

Dafinul, remediu pentru 20 de afecțiuni

Frunzele de dafin pot fi folosite dacă:

- ai dureri de cap și migrene

- ai probleme ale nervului sciatic

- ai retenție de apă

- sforăi

- te simți slăbit și fără energie (astenie)

- ai cistită

- ai oboseală musculară

- ai infecții ale pielii

- suferi de otită

- ai spasme

- ai distensie abdominală

- te simți balonat

- dureri menstruale

- suferi de depresie

- ai artrită

- uretrită

- contracții musculare

- pierderi de memorie

- tușești

- ai insomnii.

Despre scorțișoară

Acest condiment parfumat conține compuși detoxifianți și diuretici, contribuind la curățarea sângelui prin eliminarea optimă a toxinelor și a lichidelor, potrivit nutriționistului Robbie Clark. 

Dieta cu lămâie și mușețel. Slăbești rapid și îți detoxifici organismul

Ai nevoie de muşeţel, planta uscată sau pliculeţe de ceai, şi mai multe lămâi, cât mai zemoase. Se pregăteşte seara o infuzie de muşeţel, în care se adăugă o lămâie tăiată în sferturi.

A doua zi de dimineaţă, se strecoară ceaiul şi se bea pe stomacul gol. În a treia zi, se pun trei lămâi în ceai. Asta până se ajunge la a zecea zi, cu zece lămâi. Ai grijă la efectul diuretic!

După ce ai ajuns în a zecea zi, se scade cantitatea de lămâi, descrescător. Nu ai voie să adaugi zahăr sau miere.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel