Diesel, câinele erou ucis, miercuri, de femeia kamikaze din Paris
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
Un câine polițist implicat în lupta antiteroristă din Paris a murit, miercuri, în urma unei ample acțiuni a poliției franceze. 

Ciobănescul belgian, pe nume Diesel, a fost ucis de femeia kamikaze care s-a aruncat în aer în Paris. Diesel era antrenat să adulmece explozibil. Femeia kamikaze a ieșit cu o pușcă AK-47 și și-a consumat muniția trăgând spre poliție înainte să se arunce în aer. Câinele simțise explozibilul și se îndrepta spre locul unde era adepta mișcării ISIS. În fața gloanțelor, Diesel a fost, însă, neputincios. Avea doar 6 ani, potrivit Daily Mail. 

Mai bine de 100 de polițiști au fost implicați în acțiunea antitero din Paris, miercuri. Asaltul a început la primele ore ale dimineții. Cinci polițiști ar fi fost răniți și trei teroriști au murit. Șapte suspecți au fost arestați. În urma raidului, câinele antitero, care miroase explozibilul a murit. Potrivit poliției, câini sunt indispensabili în astfel de situații. La moartea lui Diesel polițiștii au spus că și-au pierdut un coleg care a murit luptând pentru drapelul Franței. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel