Dide, donații amenzi Jandarmerie: Vă solicităm ajutorul
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Foto ilustrativ
Foto ilustrativ
Cristian Mihai Dide, cel mai cunoscut protestatar, a cerut ajutorul oamenilor după amenzile primite de la Jandarmeria Română.

"Ați fost mulți care v-ați oferit să ne ajutați cu amenzile. Acum vă solicităm ajutorul. Avem amenzi în valoare de aproximativ 8.000 lei pe care nu am reușit să le contestăm. La această sumă se vor adăuga și cele pe care le vom pierde. Așteptăm donațiile voastre prin intermediul platformei generate de prietenii de la Declic.

Contestarea amenzilor abuzive

Iată și textul petiției unde puteți dona: "Contribuie și tu pentru contestarea amenzilor abuzive primite de protestatari de la Jandarmeria Română.

Donațiile vor fi folosite pentru servicii juridice necesare reprezentării în instanță a 35 de persoane amendate de Jandarmeria Română pe perioada protestelor anti-corupție din ce s-au desfășurat în fiecare zi în Piața Victoriei 2017.

Fondul va fi gestionat împreună asociația Evoluție în instituție și Cristian-Mihai Dide, inițiatorul petiției Proteste pașnice fără amenzi și abuzuri din partea Jandarmeriei.

[citeste si]

Dacă donezi prin Paypal sau cont bancar, trimite-ne un e-mail cu suma donată sau confirmarea plății. În caz contrar, nu vom putea să te ținem la curent cu noutățile". Dacă doriți să donați, puteți da click aici.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel