România: - confirmate, - vindecate, - decese
Scrie-ne pe WhatsApp
sau sună-ne 0772.264.642 (L - V, 09:00 - 18:00)
DCNewsTV.ro -  Live  |  Video  |  Înregistrări
Conținutul articolului îl regăsiți mai jos.
Autor: Andrei Itu | Publicat pe: 13 noi 2019 / 16:17
Dide, despre dezbaterea Dăncilă - Iohannis. ”Trebuie să-și ASUME”
Dide, la Jandarmerie
Liderul Rezist Cristian Dide s-a pronunțat cu privire la dezbaterea mult cerută dintre Viorica Dăncilă și Klaus Iohannis.

Cristian Dide a fost întrebat de moderatorul Tudor Barbu, de la B1 TV, ce părere are cu privire la dezbaterea dintre Viorica Dăncilă și Klaus Iohannis. Acesta a răspuns astfel:

'Referitor la dezbaterea dintre domnul Iohannis și doamna Dăncilă, nu pot să spun decât că, din câte se vede, nu va exista o astfel de dezbatere pentru că nu își dorește domnul președinte. Eu sunt neutru, nici nu îmi doresc, dar nici nu militez pentru dezbatere. Însă, valorile democratice sunt promovate prin dialog și dezbatere.'

'Domnul președinte (n.r. Iohannis) ar trebui să se gândească și la postarea pe care dânsul a făcut-o, în 2014, la adresa domnului Victor Ponta. Atunci domnul Iohannis era nemulțumit de faptul că Ponta nu accepta o dezbatere. Acum văd că domnul Iohannis este în postura domnului Ponta de a nu accepta o dezbatere. Acesta este ghinionul nostru. Am intrat în turul 2 cu doamna Dăncilă, ar trebui să își asume o dezbatere cu doamna Dăncilă.' a spus Crisitan Dide, la B1 TV.

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
DCNewsTV.ro - Ultimele materiale video
Crossuri parteneri
Capital.ro
Capital.ro
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro