Dică și-a găst echipă. La FC Argeș ”Am fost un ghimpe în conducerea clubului”
Data publicării:
Autor: Sebastian Florea
WhatsApp
FC Argeş şi antrenorul Nicolae Dică au ajuns la o înţelegere pentru rezilierea contractului pe cale amiabilă, a anunţat gruparea piteşteană.

Sâmbătă, în ultimul meci, FC Argeş a piedut cu 3-0 meciul cu ASU Politehnica Timişoara, iar antrenorul care a trecut și pe FCSB, a decis să plece, după cum a declarat chiar el:

"A fost iniţiativa mea. Au fost lucruri care nu mi-au convenit mie, ce s-a întâmplat în săptămâna meciului cu Magurele, ce s-a int in sapt meciului pierdut la Timişoara. Nu pot să spun, pentru că sunt lucruri interne şi eu nu sunt genul de om să spun ce s-a întâmplat la FC Argeş. Eu am decis să plec.

Problema e că eu am semnat pe trei ani şi acum aflat că era, de fapt, pe un an. (...) Ei spun că de fapt era pe un an. Eu am spus că am nevoie de o perioadă, în care să fac o echipă. Pot să promovez în funcţie de rezultate din primul an, dar eu am o perioadă de trei ani. Acum m-am trezit că nu este aşa, este, de fapt, altceva. Atunci am spus că ne strângem mâna

(...) Am fost un ghimpe în conducerea clubului, am deranjat probabil. (n.r. - dacă i s-a pregătit un înlocuitor) Dacă vă spun eu ce ştiu... Nu vreau să comentez mai mult. Nu e problema mea. ", a declarat Nicolae Dică, la Telekom Sport.

”Eu am avut oferte din Liga 1, am avut acum trei săptămâni din Grecia”, a mai precizat tehnicianul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel