Dică, demis de la FCSB? Anunț făcut în direct
Data publicării:
Autor: Darius Muresan
WhatsApp
FCSB a pierdut surprinzător în fața Concordiei Chiajna, pe teren propriu, scor 0-1. La finalul partidei i s-a cerut demisia tehnicianului Nicolae Dică.

Ilie Dumitrescu şi Gabi Balint au pus la zid evoluţia FCSB-ului din meciul cu Concordia Chiajna, în direct la Digi Sport, informează Prosport. Gabi Balint a spus că, după părerea lui, Dică va pleca de la FCSB.

"Mă aşteptam să se facă nişte schimbări mai rapid. Nu-l mai văd pe Dică la cârma echipei. Jocul este foarte slab. El este un antrenor compromis de ceva timp. Nu mai are autoritate în faţa jucătorilor. Dacă a acceptat de la început asta, nu are ce să mai facă. Eu cred că va fi schimbat. Chiar acum, s-ar putea chiar acum", a fost anunțul făcut de Balint, în direct.

La finalul partidei Dică a declarat că nu își va da demisia, iar Gigi Becali a precizat că momentan nu se gândește să-l demită pe tehnician.

Vicecampioana a pierdut cu 1-0, la Voluntari. Paul Batin a dat lovitura în repriza secundă, după o evoluţie modestă a vicecampionei, care a suferit a doua înfrângere din actualul campionat. Gabi Balint a spus că, după părerea lui, Dică va pleca de la FCSB.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel