Diana Tache și Bogdan Chirieac spun că au găsit calitățile lui Klaus Iohannis / video
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
Iohannis
Iohannis
Diana Tache și Bogdan Chirieac au căutat calitățile lui Klaus Iohannis. Și le-au găsit.

În contextul în care Joe Biden a lăudat-o, ieri, pe Maia Sandu, în Polonia, Bogdan Chirieac a spus că președintele Republicii Moldova este un președinte, cu adevărat, mare. Dar și Klaus Iohannis, președintele României, are calități, chiar două, consideră analistul politic: este înalt și bine îmbrăcat. Apoi, Diana Tache și Bogdan Chirieac, în cadrul emisiunii „Miercurea neagră” de pe DC News și DC News TV, au mai găsit câteva.

„Mă bucur că președintele nostru este înalt. Putea să fie mai scund. Dar și dacă era scund, nu este un defect. Napoleon Bonaparte era scund și a revoluționat toată lumea. Nu știu dacă a fi înalt este o calitate, dar nu îi găsesc alta. Mai putem spune că este elegant”, a zis Bogdan Chirieac.

Diana Tache a adăugat: „Aș prefera să mă abțin pentru că dincolo de aspectul ușor comic, n-aș vrea să merg mai departe și să întreb care anume este rolul care i-a mai rămas președintelui Klaus Iohannis până la finalul anului viitor, mai ales că războiul de la graniță va continua. În astfel de chestiuni importante care țin agenda lumii, am nevoie de un președinte pe care pot să-l cataloghez și altfel decât că este înalt și bine îmbrăcat. Dumneavoastră ați spus că este elegant, dar eu cred că este doar bine îmbrăcat. Eleganța mai vine și din caracter, dar și din atitudine”. 

„Spre deosebire de Maia Sandu care este un președinte mare, Klaus Iohannis, fiind și țara mai mare, are două calități: este înalt și bine îmbrăcat”, a subliniat Bogdan Chirieac.

Diana Tache a completat: „Este și bronzat”.

„Să mai spunem: și odihnit?”, a zis analistul politic.

„Nu avem de unde să știm pentru că atâta timp cât nu știm cu ce se ocupă când nu-l vedem, nu avem de unde să știm dacă este odihnit sau nu”, a mai zis jurnalista.

„Da, sală, golf, chestiuni de genul”, a zis Bogdan Chirieac.

„Da, și apare febra musculară de pe pârtie etc”, a conchis jurnalista.

VEZI ȘI: Bogdan Chirieac: Sunt mândru că Maia Sandu e româncă / video - https://www.dcnews.ro/bogdan-chirieac-sunt-mandru-ca-maia-sandu-e-romanca-video_906421.html

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel