Diana Tache, după ce Vlad Voiculescu a publicat baze de date de la vaccinare: Zis și Vatican. Ca să înţeleagă domnul Berechet
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andreea Ditcov
WhatsApp
Guvernul României
Guvernul României
Vlad Voiculescu, actualul ministru al Sănătății, a fost numit "stat în stat" de către Diana Tache, după ce a luat decizia de a publica informații din cadrul Ministerului său.

Diana Tache a comentat modul în care ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, înțelege transparența instituțională în cadrul Ministerului său de resort. Acesta a publicat o listă cu centrele de vaccinare unde au avut acces membri ai serviciilor de informații și ai armatei.

„Care transparență? Într-atât de transparent încât punem bazele de date pe Internet pe care le găsim prin ministerele pe care le conducem”, a spus Diana Tache. Aceasta a mai punctat că în acest caz, nu s-au mai făcut precizări despre ancheta cerută de premierul Florin Cîțu prin intermediul Corpului său de Control. 

Vlad Voiculescu, "stat în stat"

"Dacă a făcut-o dl Voiculescu, dânsul are dreptate să o facă", a replicat Bogdan Chirieac, cu referire la faptul că premierul nu a mai anunţat niciun rezultat al Corpului de Control. 

„Păi să vină domnul Cîțu și să ne spună: îl avem aici pe domnul Vlăduț Voiculescu, zis și Vatican, acest stat în stat din Guvernul României”, a adăugat aceasta. 

"Ce bine i-aţi spus, zis şi Vatican", a răspuns, vizibil amuzat, Bogdan Chirieac. 

"Păi da, ca să înţeleagă şi dl Berechet, de la Poliţia Capitalei, că ştie mai bine cu 'aka'. Adică din astea cu 'zis şi Pian', etc", a mai spus Diana Tache. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel