Data publicării:

Diana Tache, Ciuvică și Chirieac îl dăduseră dispărut pe Iohannis și veniseră cu ipoteze. Realitatea era alta. Iată dovada! / video

Autor: Anca Murgoci | Categorie: Politica
WhatsApp
Ciuvică și Chirieac
Ciuvică și Chirieac
În emisiunea „Miercurea Neagră”, după ce Marcel Ciolacu a mers săptămâna aceasta și în Israel, și în Ucraina, Diana Tache, Mugur Ciuvică și Bogdan Chirieac se întrebau „ce o face Klaus Iohannis? Unde este președintele?”

„Marcel Ciolacu am văzut ce face. Dar ce o face Klaus Iohannis? Unde este Klaus Iohannis? Cu ce se ocupă? Ce învârte? Rolul pe politică externă este al președintelui”, a spus Diana Tache la DC News și DC News TV.

Răspunsul avea să vină joi seară: se tundea.

Bogdan Chirieac spunea, miercuri, ironic: „Vă spun eu ce face. Se gândește la binele națiunii. Din această cauză, are nevoie de liniște. Nu poate fi deranjat de mine, de dumneavoastră, de tot felul de probleme minore, cum ar fi războiul din Orientul Mijlociu”.

„Unde e Gaza....?! Ce treaba are Klaus Iohannis cu Gaza?!”, a continuat Mugur Ciuvică.

Bogdan Chirieac crede că pentru Klaus Iohannis, Fâșia Gaza nu există. De ce? Simplu: Ce nu ai bifat în vacanțe, nu există pe hartă. Pe principiul ce nu știi nu te afectează.

„Cred că domnul Klaus Iohannis gândește așa: dacă este o zonă în care nu am fost în vacanță, acea zonă nu există. Și dânsul nu a fost în vacanță în Gaza. N-a fost în vacanță, deci nu există zona”, a mai zis analistul politic.

Vedeți mai multe aici:

Youtube video image

 

CITEȘTE ȘI: Ciutacu, reacție tare după poza cu Iohannis tuns/ imagini în articol - https://www.dcnews.ro/ciutacu-reactie-tare-dupa-poza-cu-iohannis-tuns-imagini-in-articol_934888.html

 

VEZI ȘI: Ciolacu, gest demn de președinte. Doar Emil Constantinescu a mai făcut o mișcare similară pentru România. Tache, Ciuvică și Chirieac, reacții / video - https://www.dcnews.ro/ciolacu-gest-demn-de-presedinte-doar-emil-constantinescu-a-mai-facut-o-miscare-similara-pentru-romania-tache-ciuvica-si-chirieac-reactii-video_934599.html#google_vignette

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de AMALIA MATACHE (@amalia.matache)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel