Data actualizării:
Data publicării:

Diana Șoșoacă, taxată de Ana Iorga. Greșeală în ziua în care soțul său era la audieri

Autor: Rodica Mitu | Categorie: Stiri
WhatsApp
Ana Iorga, în cadrul emisiunii „Pe cuvânt, cu Ana Iorga”, a taxat-o pe Diana Șoșoacă, după o greșeală.

„Jurnaliști care se pretau a fi din Italia”, a spus Diana Șoșoacă, luni, în ziua în care soțul său a fost audiat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1.

„Foarte drăguță această declarație. Jurnaliști care se pretau a fi din Italia. Vă dați seama la ce se pretau? Nu voia să spună asta, bineînțeles, pentru că nu are nicio noimă. A se preta înseamnă a consimți să facă ceva incorect sau care e sub demnitatea sa, a se potrivi la ceva, a fi bun la ceva.

Adică putem spune așa: Cineva se pretează la ilegalități sau la lucruri imorale, adică e de acord să facă ceva incorect.

Cu sensul al doilea, putem spune: Un spațiu se pretează la amenajarea unui magazin. 

Jurnaliștii nu se pretau la a fi din Italia, pretindeau poate că sunt din Italia. Asta cred că ar fi vrut să spună senatoarea. (...) Declarația a fost făcută repede, cu mult patos, doar că jurnaliștii nu se pretau a fi din Italia”, a zis Ana Iorga, marți, la Antena 3. 

 

2. -imagine fara descriere- (sosoaca_greseala_ana_iorga_01778900.jpg)

 

3. -imagine fara descriere- (sosoaca_ana_iorga_16950900.jpg)

Amintim că Dumitru Silvestru Şoşoacă, soţul senatoarei Diana Şoşoacă, a fost audiat, luni, 13 decembrie, la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1. Acesta este acuzat că ar fi agresat un polițist în urma unui conflict cu o echipă de jurnaliști străini veniți să-i ia un interviu Dianei Șoșoacă.

Dumitru Silvestru Șoșoacă a fost pus sub control judiciar pentru 60 zile, a anunțat luni avocatul său după ieșirea de la audieri.

La finalul audierilor, a avut loc și un incident, unul din susținătorii senatoarei plângându-se că ar fi fost lovit de un cameraman în busculada care s-a produs.

„La data de 10.12.2021, în jurul orei 16, prin intermediul unui apel la 112, s-a solicitat intervenţia organelor de poliţie la un imobil din Sectorul 1. În momentul în care organele de poliţie au ajuns la imobil, inculpatul a agresat unul dintre agenţii de poliţie, respectiv l-a împins, izbindu-l de perete, i-a pus o mână în gât, după care l-a tras de uniforma de poliţie, cauzându-i suferinţe fizice", a transmis Parchetul într-un comunicat de presă.

Diana Şoşoacă a fost şi ea, luni, în faţa Parchetului, împreună cu mai mulţi susţinători, aceştia din urmă având altercaţii cu jurnaliştii prezenţi la faţa locului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel