Diana Șoșoacă, prezentă la protestul de la Lupeni, fără mască. Soțiile minerilor, în lacrimi. "Uitați-vă în ce hal i-au adus"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Captură video România TV
Captură video România TV
Diana Șoșoacă a mers la Lupeni, acolo unde are loc protestul minerilor.

Astăzi are loc un nou protest al minerilor de la Lupeni. Acolo a ajuns și Diana Șoșoacă. Ea a venit fără să poarte mască de protecție și s-a îmbrățișat cu mai mulți oameni. Mai multe femei care au rude printre minerii blocați în subteran, au venit în lacrimi la ea cerându-i ajutorul pentru rezolvarea acestei probleme. "Vă rugăm să faceți ceva.", i-a spus soția unui miner. Protestatarii au solicitat ca Dianei Șoșoacă să i se permită accesul în subteran.

"Uitați-vă în ce hal i-au adus. Voi face tot ce pot. Știu că există posibilitatea ca toate minele din țară să funcționeze. Eu am venit cu soluții, nu cu prostii. Cu asasinii economici de la putere nu se poate. Există soluții, credeți-mă. Vreau să se dea drumul la toate minele din țară pentru că există soluții. Ăștia de la putere sunt niște asasini economici. Germania deschide toate minele, iar noi le închidem. În Germania un miner ia 3-4 mii de euro pe lună, iar noi ne batem joc cu 500 de euro pe lună. Îmi pare rău de ce se întâmplă. E un dezastru.", le-a spus Șoșoacă minerilor, transmite România Tv.

VEZI ȘI: Minerii nu cred în promisiunea Guvernului. Protestele continuă. "Minerii și Valea și-au pierdut răbdarea!"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel