Diana Șoșoacă, ciocnire cu George Simion în Parlament: Hai, hai, zât!
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
captură video/ George Simion
captură video/ George Simion
George Simion, președintele AUR, a intrat în conflict cu fosta sa colegă de partid, senatoarea Diana Șoșoacă. 

George Simion voia să adune semnături pentru o moțiune de cenzură împotriva Guvernului Ciolacu, deși erau ședințe în desfășurare. A terminat la Camera Deputaților și a ajuns la Senat. 

Când a dat ochii cu Diana Șoșoacă și a întrebat-o dacă vrea se semneze, fosta colegă de partid a început și ea să filmeze și să-l întrebe pe George Simion ce s-a întâmplat la școala de vară a AUR. 

”E o minciună a sistemului. Nu erau membri AUR, doamnă” a răspuns George Simion. 

”Cum e posibil să veniți aici să stricați ședința Senatului când membrii AUR au îmbătat și violat o fetiță de 17 ani. Nu vă e rușine? Plecați afară din Senat, că aveți treabă la deputați. Nu mai munciți? Lăsați circul și mizeria, vă rog frumos, ieșiți afară”, a strigat Diana Șoșoacă. Ea a fost susținută de senatoarea neafiliată Rodica Boancă. 

”Ieri ziceați că am fost eu acolo, mincinoaso”, i-a răspuns și ei George Simion, arată spotmedia. În acest timp Diana Șoșoacă striga acuzații și l-a întrebat pe George Simion: ”Unde vă e responsabilitatea de politician?”.

„Hai, hai, zât. Deci îl susțineți pe Ciolacu, pesedistelor”, le-a răspuns liderul AUR. ”Mă încurci cu fizicul tău. Du-te pupă-l pe Ciolacu” a continuat George Simion. 

În tot acest timp, Sorin Cîmpeanu, care conducea ședința, și unul dintre chestori, Tanczos Barna, au încercat să-i oprească pe George Simion, spunându-i că va fi dat afară din sală. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?