Diana Enache, moment traumatizant cu Pepe: Ori de câte ori ne întâlnim, am o trăire în mine
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Sursa foto: Facebook Enache Diana
Sursa foto: Facebook Enache Diana
Diana Enache a vorbit despre momentul care a traumatizat-o și care încă îi revine în minte de fiecare dată când îl vede pe Pepe.

Diana Enache a rememorat un episod mai puțin plăcut din copăilăria ei, când Pepe a salvat-o de la înec.

"Nu aș vrea să mai vorbesc despre subiectul cu Pepe. Pentru mine Pepe este salvatorul vieții mele, e un om minunat pe care îl iubesc și pe care îl respect și, ori de câte ori ne întâlnim pe la evenimente, am așa un flash, o trăire în mine.  Mă bucur enorm, mă bucur pentru el, mă bucur pentru tot ce face, pentru live-urile pe care le face. Și oportunitatea pe care o dă oamenilor de a fi văzuți, e un om minunat, are o experiență extraordinară! Sunt fan Pepe și abia aștept să mă mărit să îmi cânte la nuntă", a spus Diana Enahe pentru ciao.ro.

"Am remarcat oameni invidioși și răutăcioși"

"Îi sunt recunoscătoare lui Dumnezeu, în primul rând, deși nu vreau să sune a clișeu. Pentru că ziua de azi, îți spun sincer, mă obosește să văd că fiecare are câte o opinie, toți sunt din ce în ce mai cunoscători, din ce în ce mai sfătoși. Eu îți spun sincer că îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru tot ceea ce sunt. Cu toate experiențele de până acum, și bune și rele, au clădit un om puternic, un caracter puternic și nu pot decât să fiu recunoscătoare.

Pace și iubire tuturor, cred că de asta avem nevie, de mai multă iubire, pentru că am remarcat și oameni invidioși și oameni răutăcioși. Dar în momentul în care le transmiți iubire și gânduri pozitive îi înmoi și pe aceia. Și mai multă înțelegere și toleranță", a mai spus fiica lui Adrian Enache.

"Au fost foarte multe provocări de-a lungul timpului, dar nu pot decât să mulțumesc că s-au întâmplat pentru că am un caracter puternic și sunt o scorpioancă veritabilă dar asta nu înseamnă că sunt rea. Cred că provocările dau sens vieții, în aceeași egală masură și te fac să îți depășești limitele. Pentru că o viață monotonă nu știu cui i-ar plăcea! Cred că provocarea e cea care ne ține vii în toate domeniile!", a spus Diana Enache.

Citește și:

"Găsim mașina plină de bilețele și flori". Diana Enache, din nou singură. Adrian Enache: Pretendenții se sperie când aud că sunt tatăl ei. "Ăla e uns cu toate alifiile, e vagabond"

"Încă mai avem spectacole pe litoral, dar și în țară. . Diana nu are timp de așa ceva, nu-i trebuie iubit. Ea e îndrăgostită de muzică, facem show pe litoral. Asta ne place, lumea să se simtă bine, să ne aprecieze. Viața ei e să cânte cu tati.

"A înțeles cât e de greu să fie mereu fresh pe scenă. E liniștită, nu are nicio relație acum, nimic serios. Pretendenții săi, când aud că eu sunt taică-su se sperie, și-și zic ‘ăla e profesor, uns cu toate alifiile, e sex-simbolul României, ne citește gândurile, că e vagabond la rândul lui", a declarat Adrian Enache, pentru Impact.ro.

Ce relație au Iuliana Marciuc și Diana Enache

"Am o relație civilizată și o admir pentru faptul că este activă. Diana a terminat Dreptul și se pregătește pentru stagiatul de practică, merge deseori în spectacole alături de Adrian, are emisiune zilnică la radio, la Național FM, și este și elevă la aceeași școală de cinematografie ca și David, dar la altă grupă de vârstă decât fratele ei", spunea Iuliana Marciuc, la un moment dat, pentru viva.ro.

"Este o declarație pe care Adrian a făcut-o și sigur că m-a bucurat. El spunea la vremea respectivă ca i-ar plăcea să cânte alături de Diana într-un spectacol regizat de David. Cu Diana a cântat, iar în ceea ce privește spectacolul regizat de David nu știm încă dacă el va fi regizor, actor sau va alege o altă meserie", a mai spus vedeta.

Adrian Enache și Iuliana Marciuc sunt împreună de 26 de ani și trăiesc împreună o poveste de dragoste de invidiat. Chiar dacă nu s-au căsătorit până acum, cei doi sunt alături unul de altul, la bine și la greu și au împreună un băiețel pe nume David. Citește mai departe>>

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel