Data actualizării:
Data publicării:

Diaconu, despre o situație cumplită. "Mă isterizează. E un blocaj periculos"

Autor: Roxana Neagu | Categorie: Politica
WhatsApp
Mircea Diaconu
Mircea Diaconu
Candidatul independent la alegerile europarlamentare, Mircea Diaconu, atrage atenția asupra unei situații critice, observate în urma turneului său politic prin țară. 

Youtube video image

"S-a ajuns la un fel de stasuri urâte, grotești, se face politică într-un mod carnivor. Nu-mi place chestia asta, mă isterizează", a spus Mircea Diaconu, la DCNEWS.RO LIVE. 

Întrebat despre cele mai întâlnite afișe, a spus că sunt ale celor două mari partide. "Intru în Bașov, zi superbă, pac, pe primul bloc, opt metri pe opt metri- chipul unei doamne", a adăugat candidatul independent.

El a adăugat că: "Oare nu cumva e bine să știi despre politicieni și grupuri politice ofertele lor, părerile lor? Zgomotul ăsta parcă vinde ceva", a subliniat Mircea Diaconu. El își amintește un moment din '79 când se uita cu Ștefan Bănică senior la televizor și spune: "m-a șocat ceva: se țipa, ceva se vinde, ceva se urlă. Nu-i normal. Asta-i senzația mea pe vreme de campanie electorală. Un zgomot, trec grupuri de mașini cu girofaruri, apoi trec grupuri de mașini brand-uite. Doar clopotele mai lipseau. Oamenii se întorc cu spatele". 

Mircea Diaconu atrage atenția că este "un blocaj cumplit și periculos din toate punctele de vedere într-o masă mare de cetățeni și lumea politică". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel