Este vorba despre sucul de varză. Această legumă conţine antioxidanţi puternici şi poate scădea nivelul glucozei din sânge, potrivit feminis.ro.
Totodată, sucul de varză regenerează celulele pancreatice deteriorate şi este mai bogat în proteine, conţine vitaminele C, B1, B2, B6, potasiu şi magneziu.
În plus, mulţi nutriţionişti susţin că sucul de varză ajută şi în lupta împotriva kilogramelor în plus.
Reţeta sucului de varză
Se spală şi se taie o jumătate de kilogram de varză proaspătă, după care se pune într-un blender sau într-un storcător şi adaugă un sfert de cană de apă distilată.
Amestecă până când vei obţine un terci verde, cu bucăţi de varză, iar apoi amestecă acest terci la viteza maximă a aparatului, timp de aproximativ 10 secunde.
Se bea câte un pahar de suc înainte de fiecare masă.
[citeste si]
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
- De ce militarii și oamenii cu handicap nu au primit „pensia” înainte de Paște 2024. Unde s-a produs confuzia
- "Femeile din România și cele din Italia sunt foarte diferite”. Designerul Giulia Rossignoli dă cărțile pe față: E total invers
- Motivul pentru care o tânără a refuzat să mai plătească la casele self-pay din supermarket / video
- BANCUL ZILEI: Rețeta ciorbei de burtă
- Adio, mașini în București? Ce spune Nicușor Dan
- BANCUL ZILEI: Secretul ascuns al limbii române
- Medeea Marinescu își explică lipsa de reacție publică după ce Florin Piersic a fost internat de urgență
- Ieșirea din scenă a lui Klaus Iohannis: pas cu pas, spre scenariul lansat în DCNews în decembrie 2023
- Medicul Alin Popescu, despre un aliment de pe masa de Paște: Preparat așa... e nenorocire completă / Asta e o regulă pe care mulţi nu o respectă, din păcate
- Friptură de miel, ideală de Paște 2024. Rețeta secretă a pilotului Osiceanu. Invitații tăi vor fi încântați