Dezvăluiri din viața intimă a lui Ronaldo: ”Un specialist îi spune când trebuie să facă dragoste. Și cât să facă”
Data publicării:
Autor: Alexandru Negrici
WhatsApp
FOTO: Facebook/CristianoRonaldo
FOTO: Facebook/CristianoRonaldo
Impresarul Giovanni Becali le-a oferit o serie de sfaturi jucătorilor români de fotbal, cu ajutorul cărora pot ajunge la un nivel optim de performanță și a oferit spre exemplu cazul Cristiano Ronaldo.    

Giovanni a anunțat că deține informații despre viața intimă a lui Ronaldo de la prietenul său Jose Mourinho, dar și de la Jorge Mendes.

”Jucătorul trebuie să fie controlat, să aibă mereu specialiști lângă el. Să aibă un doctor, un preparator, un nutriționist, chiar și un sexolog. Trebuie să-i spună programul de somn, de antrenament, chiar și de sex.”

„Păi, Ronaldo, la 37 de ani, are programul făcut minut de minut.Știe și când să facă sex și cât să facă cu soția sa. Are un sexolog cu el și îi dă parametrii pe care trebuie să-i consume. Nu este o glumă, știu de la Jorge (n.r - Jorge Mendes, agentul lui Cristiano).”

„Când trebuie să facă sex și cât să facă sex. Știe când să meargă și cu bicicleta, tot, tot. Ronaldo a muncit și muncește mult pentru a se menține. Nu este ca Messi. De aia va juca până la 42 de ani.”

„Știe când trebuie să ia avionul, știe când pleacă avionul nevestei. Pentru că el deține două avioane. Unul, al lui, unul, al nevestei. Știu toate astea de la Mourinho”, a dezvăluit Becali la Digi Sport.

VEZI ȘI: Cristiano Ronaldo, aplauze la scenă deschisă pe stadionul lui Arsenal după ce i-a murit copilul

Erik Ten Hag nu se teme să se certe cu Ronaldo sau alte staruri dacă nu se supun ordinelor

Antrenorul Erik Ten Hag spune că nu îi va fi frică să le țină piept starurilor de la Manchester United.

Antrenorul olandez Erik Ten Hag se aşteaptă ca standardele sale înalte să fie îndeplinite la Manchester United şi nu se va teme să se confrunte cu fotbaliştii care au avut evoluţii sub aşteptări atunci când va prelua în vară echipa din Premier League

"Nu-mi voi schimba concepţia despre antrenorat. Materialul pe care îl ai la dispoziţie determină întotdeauna felul în care joci, dar eu stabilesc cerinţele şi standardele. Eu îi spun fiecăruia ce sarcină are, iar celor care nu o îndeplinesc, li se va spune asta, indiferent cine ar fi. Nu fac concesii în acest sens", a declarat Ten Hag pentru ziarul olandez Trouw.

Tehnicianul de 52 de ani a precizat că nu-şi va critica jucătorii în public. "Pe plan intern, poate fi diferit, dacă cineva a depăşit o linie. În definitiv, este sport de cel mai înalt nivel. Trebuie să poţi avea încredere unul în altul, altfel nu poţi obţine rezultate", a spus el.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel