Dezvăluiri din PSD: ACOLO a GREȘIT Grindeanu. PSD l-a PEDEPSIT
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
Sorin Grindeanu
Sorin Grindeanu
Se fac dezvăluiri din PSD înainte de Congresul PSD de sâmbătă, 10 martie 2018. 

Relația primari - Guvern

”Noi am tot schimbat formule de conducere. Hai să vedem: feedback-ul de la primari este luat în seamă imediat de autoritățile guvernamentale? Eu înțeleg că am schimbat două guverne tocmai pentru că întrebările lor nu au avut un răspuns imediat” a afirmat Nicolae Bănicioiu. 

”Nu putem ignora Banatul”

În ceea ce-l privește pe Sorin Grindeanu, Bănicioiu a afirmat: ”dacă schimbarea a fost cauzată numai de suspiciunea de colaborare cu statul paralel, eu n-am înțeles că acesta a fost principalul motiv. Dacă asta e, membrii de partid care vin la București trebuie să primească explicații foarte clare. Și Organizația Timiș are primari, e un bazin foarte mare electoral. Noi nu putem ignora Banatul. Noi ce să le spunem, că primul reprezentant al PSD care ajunge prim-ministru a fost un fals reprezentant sau ce? Atunci, poate există argumente și poate e fundamentată acea suspiciune. Oamenii care vin din acele județe trebuie să înțeleagă clar”. ”Trebuie și dovezi credibile pentru afirmații” a întărit Bănicioiu. 

”Acolo a greșit Grindeanu”

”Eu cred că atunci când ești pe o funcție trebuie să respecți hotărârea partidului. Acolo poate a greșit Grindeanu, de asta partidul l-a pedepsit, dar nu înseamnă că, noi cei care l-am pedepsit pe Grindeanu, noi, partidul, că nu există persoane, nu trebuie să dăm explicații membrilor și simpatizanților despre ce am făcut cu un ministru PSD.” a mai spus Nicolae Bănicioiu. 

El a adăugat: ”Președintele partidului a propus și-și asumă aceste propuneri. Înțeleg că domnia sa și-a asumat eșecul propunerii, admițând că a greșit cu Grindeanu. Omenește este să faci greșeli, e minunat când le recunoști, dar nu trebuie să le repeți”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel