Data publicării:

Dezvăluiri ”de culise” despre Sebastian Burduja. ”Minte puternică și intuiție pe măsură”

Autor: DCNews Team | Categorie: Politica
WhatsApp
Ce nu știai despre liberalul Sebastian Burduja. 

”Sebastian Ioan Burduja, om politic român, doctor în economie, s-a născut pe 18 iunie 1985, în București. Avem un nativ Gemeni, adică un om dornic de cunoaștere, de studii, de comunicare, rațional, cu talent oratoric, mobil, cu un nivel de adaptabilitate crescut, social, interesat de multe domenii, dornic de schimbare. Dovadă reușitele sale academice, dar și multitudinea de lucrări publicate. 

Un detaliu foarte important de precizat: Sebastian Burduja s-a născut într-o zi cu Lună Nouă. De obicei, acești nativi sunt foarte inteligenți, permanenți atrași de noutate, dar și cu un al șaselea simț în ceea ce privește cunoașterea sufletului uman. Cu alte cuvinte, acesta are și o minte puternică, dar și o intuiție pe măsură. 

Mercur, planeta comunicării, se află în Rac, în conjuncție de semn cu Marte. Cei născuți cu acest aspect au o minte ascuțită, vie, claritate, talent oratoric, capacitatea de a negocia, dar și de a da greutate cuvintelor. Adică să fie foarte convingător. Și, câteodată, destul de întepător. În plus, conjuncția fiind într-un semn de apă și tradiționalist, reușește să se facă înțeles de oricine. 

Venus din Taur face o conjuncție cu Nodul Nord, ceea ce înseamnă că nativul va avea parte de oportunități și beneficii fără să depună foarte mult efort. De aceea, această configurație îi oferă pragmatism, răbdare și o bună înțelegere a cifrelor” este astrograma făcută de astrologul DCNews și Astrosens, Daniela Simulescu, pentru ministrul Sebastian Burduja. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel