Dezvăluiri cutremurătoare. "«Eu pe asta o omor». Am crezut ca glumește"
Data publicării:
Autor: Covrig Roxana
WhatsApp
Screen Shot 2013-12-30 at 2.30.00 PM
Screen Shot 2013-12-30 at 2.30.00 PM

Fratele atacatorului de la coaforul din Iași a făcut dezvăluiri cutremurătoare. Vasile Olaru era orbit de furie și gelozie. Soția sa, Nina, a fugit de acasă de nenumărate ori. Într-una dintre dăți, agresorul a fost pe punctul de muri din cauza furiei că nu a ajuns la soția sa, care s-a refugiat în casa fratelui său. 

[caption id="attachment_405293" align="aligncenter" width="640"] foto: bzi.ro[/caption] Nina și fetițele se adăposteau, de cele mai multe ori, în casa fratelui atacatorului. "Ele, bătute, au fugit aici, la mine. S-au certat din cauza geloziei. De când s-au luat, numai în tensiuni a stat femeia asta. O agresa verbal tot timpul și din când în când o mai și bătea. Cumnata îmi cerea ajutorul. Ultima dată, pe 1 noiembrie, aici a fost o altercație la mine acasă. Ea a intrat în casă ca să scape, pe el l-am oprit să nu intre în casă. Din altercația aia, pe trotuar aproape și-a inghitit limba și abia a scăpat. A venit SMURD-ul. L-au dus la dezalcoolizare, la Socola", povestește Radu Olaru, fratele agresorului, scrie bzi.ro. "Lasă, că o să creșteți voi copiii" Nina Olaru a fugit, împreună cu cei trei copii, chiar in Ajunul Crăciunului.

"Acum, de Crăciun, s-au certat, ea a fugit de acasă fără să o bată, la un vecin, ca să nu mai vina la mine, pentru că știa că la mine va veni să o caute. A doua zi a dat telefon la Centrul maternal. Au venit și au luat-o cu Poliția cu tot cu copii. El a spus că dacă nu vine acasă, o bate. Ieri, când a plecat, nu a zis nimic, și-a lăsat telefonul acasă, ca să nu îl mai pot suna la telefon, iar când am aflat ce s-a întamplat nu mi-a venit să cred. El asta spunea în ultimele zile, că o s-o omoare pe ea, și apoi o să se sinucidă, și nu s-a gândit la copii, spunea că «lasă, că o să creșteti voi copiii»", mai povestește Radu.

A ucis-o ca să nu-i ia casa. "Eu pe asta o omor"

Fratele agresorului a adăugat: "Eu cred că el a trăit cu ideea că ea o să îi ia casa, cu divorțul, că o să îl dea în judecată, și vreo două-trei nopți nu a dormit deloc. A oprit tratamentul pe care îl lua de la Socola, dar din cauza stresului, că ea i-a spus că divorțul e iminent, că vrea să îi ia casa. A luat probabil o hotărâre pe care nu a știut-o nimeni. Ea era o femeie harnică, muncitoare, era stâlpul casei. El nu muncea. El spunea de multe ori «eu pe asta o omor». Am crezut că glumește. Ea era din Valea Lupului. Acolo o să o și înmormântăm".

Fetița a mers la coafor să-și caute mama

După ce și-a ucis soția, bărbatul a încercat să se sinucidă. El este în stare critică. Fetița de 13 ani a celor doi s-a dus la coafor, împreună cu o supraveghetoare de la centru, pentru că era îngrijorată pentru mama ei, care întârziase. Acolo a aflat despre cumplita tragedie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel