Dezbatere Trump-Biden. Melania a refuzat să-l ţină de mână pe Donald Trump la finalul dezbaterii
Data publicării:
Autor: Alexandru Ichim
WhatsApp
Foto: Agerpres
Foto: Agerpres
Un moment foarte neplăcut pentru Donald Trump s-a pretrecut la sfârşitul dezbaterii cu Joe Biden. 

Soţia sa, Melania, a refuzat să-l ţină de mână, la finalul dezbaterii cu Biden, notează Daily Mail, care ilustrează şi momentul, scrie Mediafax. Pe Twitter au apărut speculaţii după ce perechea a fost filmată plecând împreună de la confruntarea care s-a desfăşurat în Nashville, Tennessee.

Filmările le arată pe Melania şi pe Jill, soţia lui Biden, pe scenă, alături de soţii lor, la cea de-a treia şi ultima dezbatere prezidenţială înaintea alegerilor din 3 noiembrie.

Ce a făcut soția lui Biden 



În timp ce Jill Biden şi-a îmbrăţişit soţul, Melania a stat pur şi simplu lângă Trump, în timp ce camerele filmau cele două cupluri. Dar când Trump s-a întors pentru a ieşi de pe scenă, Melania i-a dat drumul la mână şi s-a îndepărtat de el.

Câteva ore mai târziu, cuplul a fost fotografiat ţinându-se de mână la întoarcerea la Casa Albă. Dar asta nu i-a oprit pe oameni să speculeze pe Twitter despre reacţia bizară a Primei Doamne.

„Mă întreb dacă Walter Reed are consilieri în căsătorie?, a glumit un un utilizator pe Twitter, referindu-se la spitalul militar unde Donald Trump a fost internat după ce a fost diagnosticat cu coronavirus.

„Melodia country ”Stand By Your Man” nu ar fi putut fi un mare succes în Slovenia, unde s-a născut Melania,” a comentat alt utilizator.

Fotografiați împreună 



Înainte de dezbatere, soţii Trump au fost fotografiaţi împreună pentru prima dată după ce preşedintele a anunţat că are coronavirus, în urmă cu trei săptămâni.

Nu este prima dată când Melania Trump face un astfel de gest. În 2018, în timpul vizitei cuplului prezidenţial francez, liderul SUA face un gest delicat de a-şi lua soţia de mână, iderul SUA face un gest delicat de a-şi lua soţia de mână, dar aceasta a refuzat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel