Dezbatere Klaus Iohannis - Victor Ponta, B1 TV. Ludovic Orban: Klaus Iohannis, net superior
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
Vicepreședintele PNL, Ludovic Orban, a comentat dezbaterile electorale dintre Klaus Iohannis (ACL) și Victor Ponta (PSD). 

Ludovic Orban spune că "prima dezbatere a fost ca un meci de box în care domnul Iohannis a intrat în ring la cererea publicului, fără să fie încălzit și fără să cunoască foarte bine câte reprize durează meciul, în care a reușit să câștige la puncte în prima repriză, mai ales la impresia artistică. Deși Victor Ponta a uzat de lovituri sub centură, a boxat fără mănuși și i-a aruncat permanent ocări". 

Despre a doua dezbatere, Ludovic Orban precizează: "Candidatul nostru a fost net superior. Victor Ponta a fost inhibat, neconvingător, n-a rămas din el decât obrăznicia, aroganța și tupeul care îl caracterizează și, exact așa cum a făcut-o de când a apărut în viața publică, nu a făcut altceva decât să mintă în continuare. Vă dau, așa, o minciună care este de domeniul evidenței, anume aceea că domnul Antonescu a participat la boicotul Justiției organizat la Pitești pentru apărarea domnului președinte Nicolescu (...). Deci, repet, în a doua emisiune prestația lui Iohannis a fost net superioară, a fost pregătit și l-a pus de multe ori în dificultate pe Victor Ponta". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel