Dezbatere electorală între candidații la Primăria Mangalia. Cozmin Gușă: Doar "celebrul" primar de la PNL a dorit să mai cugete
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Cozmin Gușă
Cozmin Gușă
Candidații la Primăria Mangalia au avut o dezbatere electorală online pe Facebook. Totuși, nu toți au acceptat provocarea lansată de Mohammad Murad, susține Cozmin Gușă.

"MANGALIA MARCHEAZĂ CAMPANIA! La inițiativa independentului Murad, ceilalți candidați au acceptat o DEZBATERE ELECTORALĂ COMUNĂ, în fața presei și a cetățenilor!

Tocmai am asistat “live” la un eveniment unic în campania 2020 la localele din România. Într-o transmisie pe contul său de FB, excedat de faptul că nu poate intra în dezbatere cu restul candidaților pentru discuții pro și contra despre starea Mangaliei și soluții, Mohammad Murad i-a sunat pe toți ceilalți 7 candidați în direct, și vorbind pe “speaker” de pe telefonul propriu cu ei, le-a adresat invitația pentru o dezbatere mâine seară. Un candidat n-a dorit să răspundă (Pro România), un altul a invocat faptul c-ar fi greșeală (PER), dar ceilalți (PSD, PNL, USR-PLUS, PMP, UNPR) au vorbit live și-au acceptat dezbaterea! (doar “celebrul” Cristian Radu, primarul PNL în funcție, a dorit să mai cugete și să-și precizeze poziția finală doar după ce își află mâine programul ).

Trebuie să recunoașteți că e o realizare în condițiile actuale de campanie, când mai toți fug de dezbateri (din motive ce țin majoritar de frica de dezvăluiri sau atacuri referitoare la expertiză sau activitate), iar Mangalia reușește să dea un bun exemplu, ce poate va fi urmat și de alte comunități administrative! E chiar un gest de curaj și civism să dai posibilitatea votanților să-ți compare oferta electorală, riscând totuși posibilitatea să nu fii cel mai convingător. Bravo lor!" a scris Cozmin Gușă pe pagina sa de Facebook.

MANGALIA MARCHEAZĂ CAMPANIA! La inițiativa independentului Murad, ceilalți candidați au acceptat o DEZBATERE ELECTORALĂ...

Publicată de Cozmin Gusa pe Joi, 17 septembrie 2020

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel