Dezbatere Dăncilă vs. dezbatere Iohannis. Chirieac: Momentul de impact maxim
Data publicării:
Autor: Alexandru Ichim
WhatsApp
Bogdan Chirieac a făcut o comparație între cele două dezbateri, cea organizată de Viorica Dăncilă, de la ora 18:00, și cea organizată de Klaus Iohannis, de la ora 19:00. 

Bogdan Chirieac a reacționat în direct la România TV după ce Viorica Dăncilă a anunțat pe o rețea de socializare că va organiza propria dezbatere, cu o oră înainte de dezbaterea lui Klaus Iohannis.

Dacă Iohannis a ales ca la eveniment să nu participe doar reprezentanți ai presei, dezbaterea organizată de Viorica Dăncilă va fi exclusiv cu jurnaliștii. 

”Momentul de impact maxim era prezența doamnei Dăncilă la Biblioteca Central-Universitară, intrând în dialog, chiar și forțat, cu domnul Iohannis care fuge de dezbatere. O conferință de presă într-o altă locație e o soluție comodă și stați să vedem conferința de presă. Dacă va fi o conferință de presă pe linie, cum a avut domnul președinte Iohannis la PNL, săptămâna trecută, impactul nu va fi de natură să schimbe tendințele actuale în intenția de vot a cetățenilor. Deci să așteptăm conferința de presă de la ora 18:00”, a precizat Bogdan Chirieac în direct la România TV. 

Ce jurnaliști participă la dezbaterea lui Klaus Iohannis

În cadrul intervenției televizate, analistul politic a vorbit și despre jurnaliștii invitați la dezbarerea lui Klaus Iohannis. 

”Eu am spus că cel puțin doi ziariști, poate sunt mai mulți acolo, dar pe doi îi cunosc foarte bine - Cristina Șincai și Radu Tudor, sunt ziariști autentici, mai presus de orice dispută politică sau orientare politică. Deci ziariști pur-sânge. Despre unii dintre cei invitați de PNL, am spus că au o opțiune politică clar definită, care este favorabilă domnului Iohannis. Lucru care nu e de rău. Nu e de rău să ai o obțiune politică favorabilă actualului președinte. Sau de dreapta sau de stânga. Mai departe, cum se pretextează absența dezbaterii cu contracandidatul... e interesant, dar atât”, a mai spus Bogdan Chirieac. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel