Dezastru în centrul Bucureștiului. Imagini incredibile din Capitală, anul de graţie 2022
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
Centrul Capitalei pare părăsit. Nu de oameni, ci de primarii care au condus urbea în ultimii 32 de ani.  

Imaginile surprinse într-o scurtă plimbare prin centrul Bucureştiului sunt cu adevărat şocante. Este incredibil cum arată cel mai important bulevard al celui mai important oraş al ţării. Şi nu, Doamne fereşte, nu a fost nici bombardat, nici părăsit ci doar... abandonat de autorităţile incompetente care au condus şi conduc Bucureştiul. 

Centrul Capitalei pare părăsit. Nu de oameni, ci de primarii care au condus urbea în ultimii 32 de ani. Magheru, cel mai vestit bulevard din ţară, care era un adevărat furnicar de oameni şi atrăgea privirile tuturor cu vitrinele magazinelor sale s-a transformat cum nu se poate mai rău: clădiri ale căror faţade stau să cadă, cu mesh-uri rupte şi prăfuite,  spaţii comerciale închise, vitrine acoperite cu graffiti şi cu afişe, stâlpi murdari, alveole în care trebuia să fie copaci goale, miros de urină în ganguri şi printre blocuri, spaţii verzi transformate în pârloage. 

Singurele care mai rezistă sunt câteva case de schimb valutar, vreo două covrigării şi buticuri de unde poţi cumpăra o apă sau un pachet de ţigări. Care sunt cauzele degradării centrului Bucureştiului, dar și o galerie foto șocantă, vedeți pe DC BUSINESS!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel