România: - confirmate, - vindecate, - decese
Scrie-ne pe WhatsApp
sau sună-ne 0772.264.642 (L - V, 09:00 - 18:00)
DCNewsTV.ro -  Live  |  Video  |  Înregistrări
Conținutul articolului îl regăsiți mai jos.
Autor: Doinița Manic | Publicat pe: 25 sep, 23:01
DEZASTRU în California. Pompierii din Mexic sar în ajutorul colegilor DEPĂȘIȚI de furia flăcărilor
Mai mulți pompieri din Mexic au plecat în California pentru a ajuta la stingerea incendiilor devastatoare cu care se confruntă statul.

Pompierii din Mexic se află în California pentru a ajuta în lupta împotriva incendiilor record care devastează statul, transmite CNN. Serviciul Forestier SUA din California a salutat miercuri pompierii de la Comisia Națională de Silvicultură din Mexic.

"Incendiile nu au granițe, focurile nu au limbi și culturi diferite. În cele din urmă, toți vorbim aceeași limbă atunci când vine vorba de lupta împotriva incendiilor", a declarat Eduardo Cruz, directorul național de pompieri al agenției mexicane.

Echipajele din Mexic vor contribui la combaterea Incendiului Sequoia Complex, care se întinde pe o suprafață uriașă și este greu de stăpânit. 

"Suntem mândri că îi avem aici", a declarat Tony Scardina, pădurar regional adjunct din regiunea Pacific Sud-Vest a Serviciului Forestier SUA.

De asemenea, Canada a trimis în această lună echipaje de stingere a incendiilor în California și Oregon, după ce Serviciul Forestier SUA a solicitat ajutor suplimentar prin intermediul Centrului Internațional de Pompieri. Cel puțin 23 de incendii mari ard în California, cu încă 12 în Oregon. În California, au fost arse peste 3,4 milioane de hectare de păduri cel mai rău, cele mai mari daune din istoria statului. 

 

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
DCNewsTV.ro - Ultimele materiale video
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro