Data actualizării:
Data publicării:

Dezamăgit în dragoste, un tânăr a urcat pe acoperişul unui hotel din Iași pentru a se arunca în gol

Autor: Doinița Manic | Categorie: Stiri
WhatsApp
Foto: Pixabay
Foto: Pixabay

Un tânăr a urcat pe acoperişul unui hotel şi a ameninţat că se aruncă în gol din cauza unei dezamăgiri în dragoste.

UPDATE:

Potrivit Bzi.ro, tânărul a discutat cu o fată care se afla în interiorul hotelului. În cele din urmă, pompierii l-ar fi convins pe tânăr să coboare.

Știrea inițială:

Un tânăr în vârstă de 26 de ani a urcat pe acoperişul unui hotel din Iași şi ameninţă că se aruncă în gol, a anunţat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Iaşi, potrivit Agerpres. Mai multe echipaje de poliţişti şi pompieri au intervenit de urgență în zonă.

Potrivit ISU, tânărul a urcat pe acoperişul hotelului Astoria şi ameninţă că se sinucide din cauza unei dezamăgiri în dragoste.

"Forţe şi mijloace de intervenţie din cadrul inspectoratului asigură măsurile specifice în Piaţa Unirii, din municipiul Iaşi, pentru o persoană urcată pe o clădire. La locul solicitării acţionează Detaşamentul 1 de Pompieri Iaşi cu o autospecială de primă intervenţie, o autospecială de intervenţie şi stingere, o autospecială de descarcerare cu perna pneumatică, un echipaj de prim ajutor calificat şi o autoplatformă pentru salvări de la înălţime", a precizat sursa citată.

Acţiunea este în dinamică. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel