''Mrs. World'', eliberată pe cauţiune. Decizie pentru câștigătoarea ''Mrs. Sri Lanka'', rănită și umilită pe scenă
Autor: Giorgiana Croitoru | Publicat pe: 08 apr, 20:33
Foto: Youtube
Deţinătoarea titlului ''Mrs. World'', eliberată pe cauţiune după incidentul de pe scena concursului ''Mrs. Sri Lanka''.

Vezi și: VIDEO Câștigătoarea "Mrs. Sri Lanka", rănită pe scenă, din cauză că ar fi divorțată. A ajuns la spital după ce i-a fost smulsă coroana

Caroline Jurie, deţinătoarea titlului Mrs. World - concurs de frumuseţe la care pot participa doar femeile căsătorite - a fost eliberată pe cauţiune, joi, după ce a fost arestată în aceeaşi zi în urma unei dispute pe scenă cu noua câştigătoare a titlului Mrs. Sri Lanka, a anunţat un reprezentant al poliţiei, relatează Reuters, citează Agerpres.

Câștigătoarea, agresată pe scenăCâştigătoarea concursului Mrs. Sri Lanka desfăşurat duminică, Pushpika de Silva, a depus plângere împotriva lui Jurie, potrivit relatărilor din media locale, după ce aceasta din urmă i-a luat cu forţa coroana de pe cap argumentând că nu este îndreptăţită la acest titlu deoarece este divorţată.

Jurie a fost arestată când s-a prezentat la o secţie de poliţie pentru a-şi depune declaraţia, a declarat inspectorul general adjunct Ajith Rohana, adăugând că ulterior ea a fost eliberată pe cauţiune.

Câştigătoarea concursului Mrs. Sri Lanka dobândeşte dreptul de a concura în competiţia Mrs. World.

Jurie, care a câştigat în 2020 concursul desfăşurat în Las Vegas, a spus presei că va da declaraţii mai târziu.

Premiul a fost returnatPushpika de Silva a precizat luni, într-o postare pe Facebook, că este separată de soţul său, nu divorţată.

Premiul i-a fost returnat marţi în cadrul unei conferinţe de presă, potrivit Reuters, după ce organizatorii concursului de frumuseţe au confirmat că nu este divorţată şi i-au prezentat scuze.

Pe contul oficial de Instagram al competiţiei Mrs. World a fost recunoscută marţi victoria lui de Silva, într-o scurtă postare însoţită de fotografia ei.

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro