''Mrs. World'', eliberată pe cauţiune. Decizie pentru câștigătoarea ''Mrs. Sri Lanka'', rănită și umilită pe scenă
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Foto: Youtube
Foto: Youtube
Deţinătoarea titlului ''Mrs. World'', eliberată pe cauţiune după incidentul de pe scena concursului ''Mrs. Sri Lanka''.

Vezi și: VIDEO Câștigătoarea "Mrs. Sri Lanka", rănită pe scenă, din cauză că ar fi divorțată. A ajuns la spital după ce i-a fost smulsă coroana

Caroline Jurie, deţinătoarea titlului Mrs. World - concurs de frumuseţe la care pot participa doar femeile căsătorite - a fost eliberată pe cauţiune, joi, după ce a fost arestată în aceeaşi zi în urma unei dispute pe scenă cu noua câştigătoare a titlului Mrs. Sri Lanka, a anunţat un reprezentant al poliţiei, relatează Reuters, citează Agerpres.

Câștigătoarea, agresată pe scenă



Câştigătoarea concursului Mrs. Sri Lanka desfăşurat duminică, Pushpika de Silva, a depus plângere împotriva lui Jurie, potrivit relatărilor din media locale, după ce aceasta din urmă i-a luat cu forţa coroana de pe cap argumentând că nu este îndreptăţită la acest titlu deoarece este divorţată.

Jurie a fost arestată când s-a prezentat la o secţie de poliţie pentru a-şi depune declaraţia, a declarat inspectorul general adjunct Ajith Rohana, adăugând că ulterior ea a fost eliberată pe cauţiune.

Câştigătoarea concursului Mrs. Sri Lanka dobândeşte dreptul de a concura în competiţia Mrs. World.

Jurie, care a câştigat în 2020 concursul desfăşurat în Las Vegas, a spus presei că va da declaraţii mai târziu.

Premiul a fost returnat



Pushpika de Silva a precizat luni, într-o postare pe Facebook, că este separată de soţul său, nu divorţată.

Premiul i-a fost returnat marţi în cadrul unei conferinţe de presă, potrivit Reuters, după ce organizatorii concursului de frumuseţe au confirmat că nu este divorţată şi i-au prezentat scuze.

Pe contul oficial de Instagram al competiţiei Mrs. World a fost recunoscută marţi victoria lui de Silva, într-o scurtă postare însoţită de fotografia ei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel