Data actualizării:
Data publicării:

DETALIU BOMBĂ din imaginile cu atacul din Viena: NIMENI n-a observat / video

Autor: Neagoe Narcis-Florentin | Categorie: Stiri
WhatsApp
Foto: Agerpres
Foto: Agerpres
Atacurile teroriste din capitala Austriei au generat panică în centrul orașului, iar oamenii au luat-o la fugă la auzirea împușcăturilor, țipetelor și a sirenelor de poliție.

Totuși, un lucru nu poate fi ignorat când derulăm imaginile filmate de persoanele care se aflau la locul faptei: lipsa predominantă a măștii de protecție. În următoarele videoclipuri se observă clar că poate una din cinci persoane își poartă masca de protecție pe față.

Youtube video image

După cum s-a văzut în videoclipurile de mai sus, foarte puține persoane purtau masca de protecție în momentul în care alergau speriate de sunetele înfiorătoare auzite în centrul Vienei. Austria a înregistrat până acum 114.000 de infectări la o populație de 8,9 milioane de locuitori.

Însă, epidemia este în floare în țară, iar ultimele zile au fost cu vârfuri de teste pozitive: 5.600 teste cu rezultat pozitiv pe 30 octombrie, cu doar 1.000 sub țara noastră în aceeași zi. În plus, ultimele două săptămâni au dus la o dublare a cazurilor zilnice, iar acum o lună epidemia era ținută complet sub control, cu sub 1.000 de teste pozitive pe zi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel