Detalii ULUITOARE în cazul fetei violate. "Am înnebunit când am aflat"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
Noi detalii uluitoare ies la iveală în cazul scandalos al fetei violate din Vaslui.

Părinții celor șapte tineri care au batjocorit-o pe adolescentă au vrut să îi cumpere tăcerea fetei cu o sacoșă de bani.

Totul s-a întâmplat anul trecut în luna decembrie. Fata a fost luată din fața liceului de unde învăța de către părinții violatorilor și dusă la un notariat din Negrești pentru a semna un document precum că își retrage plângerea.

Notarul Marieta Ioniți, vigilentă, a refuzat să se implice în mediere, enervându-i pe părinții violatorilor. Aceasta le-a cerut acordul părinților fetei și a avocatului. Tatăl fetei, Ion Munteanu, a povestit că aveau o pungă cu bani pregãtită pentru fată în cazul în care semna, lucru confirmat și de notar.

Marieta Ioniți a spus că fata era speriată și voia să semneze, nu pentru bani, ci pur și simplu că se săturase de presiunea la care fusese supusă. I s-a părut anormal ca fata să fie adusă la mediere fără părinți și avocat și nu-si explica tupeul părinților violatorilor de a o lua pe fată fără știrea nimănui și s-o aducă la mediere, pe furiș. Mai grav e faptul cã fata a fost luatã din fata Liceului "Ion Mincu" din Vaslui, iar nimeni de acolo nu a avut nicio reactie. Mai ales că se știa de cazul ei și de traumele prin care a trecut, scrie Vremea Nouă.

Reacția tatălui fetei abuzate

"Vã dati seama cã am înebunit când am aflat. Cum s-o ia din fata scolii, dar ce acolo e sat fãrã câini. Si fata mea a gresit cã s-a suit în masinã, dar eu totusi cred cã si cineva de la scoalã a fost implicat. Fata mi-a povestit ce s-a întâmplat la notariat si îi multumesc doamnei Marieta Ioniti pentru cã nu a fost de acord sã semneze niciun document. I-au arãtat fetei în masinã o pungã cu bani, dar fata mea nu o interesa banii. Se sãturase de toatã povestea si vroia sã se termine totul. De atunci am fost mult mai atent si am rugat-o pe fatã sã nu mai ia nici o decizie fãrã sã mã sune. Si prima noastrã avocatã s-a supãrat când a auzit povestea cu medierea. Si e normal. De altfel dumneaei a si renuntat la caz", a spus tatăl fetei.

VEZI ȘI: Valentin Jucan: CNA spune DA violului mediatic

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel