Detalii șocante din culisele crimei din Bihor. Ucigașul, obsedat de cifre pare. Ce le cerea iubitelor sale
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Detalii șocante din culisele crimei din Bihor. Ucigașul, obsedat de cifre pare. Ce le cerea iubitelor sale / Foto: Captură video Realitatea Plus
Detalii șocante din culisele crimei din Bihor. Ucigașul, obsedat de cifre pare. Ce le cerea iubitelor sale / Foto: Captură video Realitatea Plus
Apar detalii șocante din culisele crimei din Bihor, acolo unde cadavrul unei tinere a fost găsit, pus în saci de gunoi, într-o benzinărie dezafectată.

Tânăra ucisă în Bihor avea 30 de ani și era asistent universitar, în Cluj-Napoca, relatează Realitatea Plus. Femeia fusese dată dispărută, după ce la sfârșitul săptămânii trecute, a plecat împreună cu prietenul ei, dar nu s-a mai întors. Ulterior, cadavrul acesteia a fost găsit, pus în saci de gunoi, într-o benzinărie dezafectată. Suspect de crimă este chiar iubitul femeii. Bone Ferenc a fost prins de polițiști azi noapte (Vezi știrea AICI). 

Detalii șocante despre crimă. După ce și-a tranșat iubita, bărbatul ar fi mers să ia masa

În baza probelor adunate, anchetatorii au reușit să reconstituie ultimele clipe din viața femeii de 30 de ani. Se pare că aceasta a mers împreună cu iubitul ei, într-o mică excursie în localitatea bihoreană Aleșd. Acolo acesta ar fi ucis-o, apoi i-ar fi tranșat cadavrul și l-ar fi ascuns într-o zonă greu accesibilă (Vezi mai mult AICI). Imediat după crimă, suspectul ar fi mers să ia masa.

Polițiștii din Bihor l-au identificat aseară lângă o gară din Oradea. Totodată, medicii de la medicină legală din Cluj au ridicat corpul tinerei pentru a stabili modul în care femeia a murit.

Ucigașul, obsedat de cifre pare. Ce le cerea iubitelor sale

Anchetatorii au descoperit lucruri bizare despre iubitul femeii. Se pare că Bone Ferenc era foarte atent cu femeile până le cucerea, după care își arăta adevărata față. El și-ar fi pus prietenele să îi trimită mesaje doar la ore și minute pare, de exemplu 22.20. În cazul în care fetele nu ascultau și nimereau o oră impară, bărbatul devenea violent. Mai mult decât atât, acesta cumpăra doar produse ce aveau prețuri pare.

Bărbatul a fost cadru didactic la o Universitate din Cluj Napoca, dar a fost dat afară după ce și-a bătut una dintre iubite în plină stradă. 

Femeia ucisă are un CV impresionant

Beáta Molnár are un CV impresionant, cu studii efectuate la un liceu prestigios de artă, secția muzică clasică (Mureș), absolventă de Litere la Universitatea Babeș-Bolyai (Cluj) și cu un doctorat la activ în Studii de Hungarologie, aceasta a lucrat pentru mai multe entități culturale din Cluj Napoca, inclusiv pentru formațiunea politică UDMR Cluj, mai precis, în Biroul Executiv al UDMR Cluj, la departamentul pentru organizarea socială, unde ocupa poziția de „referent literar”, scrie Actual de Cluj.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel