Detalii șocante despre avionul EgyptAir
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Detalii şocante despre avionul Egyptair prăbuşit în Marea Mediterană. Un fost director al Autorităţii franceze pentru securitate aviaţiei a anunţat că aparatul de zbor al companiei egiptene a trebuit să aterizeze de urgenţă de cel puţin trei ori în cele 24 de ore înainte de accident.

Sistemele de avertizare numite ACARS ar fi semnalat o anomalie la bord, la scurt timp după decolarea de pe trei aeroporturi unde avionul a aterizat. Aceste avertizări au fost investigate de fiecare dată de tehnicienii de la sol, care nu au fost gasit nimic în neregulă, iar avionul a primit aprobarea să decoleze şi să-şi continue zborul.

Expertul francez, Jean-Paul Troadez a afirmat la televiziunea France 3 că este inadmisbil ca aşa ceva să se întâmple fără a se lua măsuri, scrie Euronews.com.

 „Aceste descoperiri pot deveni un element cheie pentru anchetatorii. Nu putem să presupunem că ştim exact ceea ce s-a întâmplat la bord, dar nu este normal să te întorci de câteva ori după o problemă tehnică fără să găseşti nimic”, a declarat Jean-Paul Troadec, fost director autoritatea franceză pentru securitatea aviației.

Fostul oficial francez a insistat că semnalele ACARS sunt emise în mod automat numai în cazul unei defecţiuni, iar modul normal de operare nu emite semnale.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel