Detalii INCREDIBILE despre o idilă a lui Putin. Acesta nu își dorea să se afle
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Detalii incredibile despre viața personală a președintelui Federației Ruse, Vladimir Putin, continuă se apară. Acesta nu-și dorea să se afle.

Vladimir Putin ar avea o fiică a cărei mamă a fost menajeră, dar între timp a devenit milionară, potrivit unui site rus de anchete. Se crede că Yelizaveta Vladimirovna, o tânără de 17 ani, este fiica lui Vladimir Putin, născută în urma unei aventuri, care ar fi durat mai mulți ani, între liderul rus și o menajeră numită Svetlana Krivonogikh.

Surse care au vorbit cu site-ul de anchetă Proekt au declarat că Putin și Svetlana și-au început aventura la sfârșitul anilor ’90, în timp ce aceasta era menajeră iar și liderul rus era la vremea respectivă căsătorit, dar și șef al FSB. Ulterior, aceștia s-ar fi despărțit începutul anilor 2000, după nașterea Yelizavetei. Putin nu a oferit nicio reacție la ancheta menționată și purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, a negat că ar știi cine sunt Svetlana și fiica ei.

Cine este Svetlana Krivonogikh?

Informațiile colectate de Proekt sugerează că Svetlana s-a născut la Sankt Petersburg în 1975, crescând într-un apartament modest, într-un cartier în care vecinii aveau cu legături cu crima organizată.

La sfârșitul anilor ’90, Svetlana Krivonogikh a lucrat ca femeie de serviciu la un magazin din apropierea casei sale, în timp ce studia la Universitatea de Economie și Finanțe din Departamentul de Relații Economice Internaționale. În 2000, a obținut diploma și, la scurt timp, s-a mutat împreună cu mama ei din apartament în noua sa reședință din Insulele Kamenny.

Apartamentele de pe insulă nu sunt destinate vânzării generale și sunt ocupate exclusiv de cei apropiați lui Putin, relatează site-ul. Se crede că în acea perioadă a intrat în posesia unor acțiuni bine cotate, deși în evidența publică nu apare niciun nume care ar explica cum a reușit să obțină acest lucru. Cu toate acestea, unele dintre cele mai valoroase acțiuni ale sale sunt la Bank Rossiya, care are legături cu Putin și mulți dintre prietenii săi.

Idila cu Putin și nașterea Yelizavetei

Trei ani mai târziu, Svetlana a născut-o pe fiica sa, Yelizaveta – pe al cărei certificat de naștere nu apare numele tatălui, potrivit Proekt. Singurul potențial mod de identificare este prenumele ei – în Rusia, de obicei derivat din numele tatălui – care este Vladimirovna, relatează sursa citată. Două surse apropiate de Svetlana au declarat că Putin este „binefăcătorul” ei și că relația lor a început în anii ’90 și s-a încheiat la începutul anilor 2000. Momentan nu se știe cum s-au întâlnit cei doi sau de ce s-au despărțit.

Cu ceva timp înainte de 2010, se crede că cei doi au rupt complet legăturile, potrivit surselor. Cu toate acestea, Svetlana încă se bucură de casa ei din Sankt Petersburg și alte proprietăți din Sochi și Moscova, cu o valoare totală estimată la 11 milioane de dolari.

De asemenea, se crede că deține un procent majoritar de acțiuni în stațiunea de schi Igora, la 70 de mile nord de Sankt Petersburg, care este una dintre preferatele lui Putin, dar și alte acțiuni, tot în proporție majoritară, la un spațiu de spectacole din Centrul Leningrad, informează Libertatea Cuvântului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel