DESPĂRȚIREA ANULUI. Cine ar fi crezut
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
Actorul american Brian Austin Green a confirmat despărţirea de soţia sa, actriţa Megan Fox, cu care a fost căsătorit timp de 10 ani, informează marţi site-ul today.com.

Brian Austin Green, interpretul personajului David Silver din serialul TV 'Beverly Hills 902010', a confirmat despărţirea în cel mai recent episod al podcastului său.

Megan Fox a fost cu inițiativa...

Acesta a spus că soţia lui a călătorit în străinătate pentru a participa la o filmare timp de câteva săptămâni în toamna anului 2019 şi a simţit o distanţare în relaţia lor atunci când ea a revenit în SUA. În cele din urmă, Megan Fox i-a spus că a ajuns la o anumită concluzie în respectiva perioadă.

'Mă simt mai apropiată de adevărata mea natură atunci când suntem despărţiţi şi îmi place mai mult de acea versiune a persoanei mele. Cred că acest aspect merită să îl explorez', i-a spus Megan Fox.

'Am avut o relaţie minunată şi o voi iubi mereu'

'Am avut o relaţie minunată şi o voi iubi mereu. Ştiu că şi ea mă va iubi mereu. Şi mai ştiu că în calitatea noastră de familie, ceea ce am construit a fost cu adevărat minunat. Este ceva cu adevărat special. Am decis că vrem să ne asigurăm că nu vom pierde acest lucru', a declarat Brian Austin Green.

Potrivit dezvăluirilor sale, cei doi vor continua să îşi petreacă sărbătorile împreună şi să organizeze călătorii în familie.

În ultimele săptămâni, Megan Fox a apărut în poze în prezenţa rapperului Machine Gun Kelly. Brian Austin Green s-a referit şi la acest caz în podcastul său: 'Mi-a spus că sunt prieteni buni în acest moment, iar el este un tip cu adevărat de treabă. Nu vreau ca oamenii să creadă că ea sau el sunt personaje negative, sau că eu aş fi o victimă, pentru că nu sunt aşa ceva', a mai spus starul american. 

Megan Fox este căsătorită de 10 ani cu starul din Beverly Hills, 90210, Brian Austin Green, și au împreună trei băieți.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel