Designerul italian Vittorio Missoni a dispărut în largul coastelor Venezuelei
Data publicării:
Autor: Colaborator Extern, colaborator_extern
WhatsApp
Vittorio+Missoni+Missoni+Home+Milano+2010+C1zIgz6bjd2l
Vittorio+Missoni+Missoni+Home+Milano+2010+C1zIgz6bjd2l

Un avion uşor cu două motoare, Britten Norman BN2 Islander la bordul căruia se aflau şase persoane, printre care se număra şi creatorul de modă italian Vittorio Missoni şi soţia acestuia, a dispărut în largul coastelor Venezuelei.

Autor: Ana-Maria Tudor

Aeronava zbura dinspre staţiunea Los Roques către aeroportul Maiquetia din Caracas, care a decolat vineri în jurul orei 11:00 şi a fost dat dispărut la 11:30, potrivit DailyMail.

  Designerul italian Vittorio Missoni, 58 de ani, se întorcea dintr-o vacanţă de Crăciun şi Anul Nou împreună cu soţia sa, Maurizia Castiglioni, şi alţi doi prieteni  - Elda Scalvenzi şi Guido Foresti. La bordul aeronavei se mai aflau şi doi piloţi venezueleni. Familia magnatului a confirmat sâmbătă dispariţia avionului.

"Familia Missoni  a fost informată de consulatul din Venezuela că Vittorio Missoni şi soţia sa nu pot fi localizaţi, dar nu ştim mai mult", a declarat o purtătoare de cuvât, Maddalena Aspes.

Ea a mai adăugat că “Autorităţile încetează căutările odată cu sosirea nopţii, dar le vor relua în cursul dimineţii”.

Potrivit ziarului din Milano „Corriere della Sera”, fratele mai mic al lui Vittorio, Luca, a plecat spre Venezuela pentru a participa la misiunea de căutare împreună cu oficialii venezueleni.

Domnul Vittorio Missoni este fiul cel mare al Rositei şi Ottavio Missioni, fondatorul casei de modă Missoni din Italia în anul 1953. Vittorio Missoni împreună cu fratele său Luca şi sora sa Angela au preluat din 1996 administrarea companiei, obţinând venituri anuale de aprope 80 milioane dolari. În acest an, casa de modă împlineşte  60 de ani de la  înfiinţare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel