"Deşi sunt căsătoriţi, şi-au adresat cuvinte grele!". Soții Natanticu, moment dificil la ”Te cunosc de undeva!”: Ea îl trimitea la maică-sa
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Eliza și Cosmin Natanticu au avut un moment dificil la ” Te cunosc de undeva!”.

Cea mai nouă gală Te cunosc de undeva!, difuzată mâine, de la 20:00, la Antena 1 i-a pus în mare dificultate pe soţii Natanticu. Celor doi, ruleta le-a adus două personaje de calibru şi un mesaj care le-a dat ceva bătăi de cap antrenoarelor de canto şi coregrafie – Delia şi Macanache – Rămâi cu bine. Iar pentru a se asigura că are toate ponturile pentru o transformare cât mai reuşită, Cosmin i-a cerut ajutorul lui Macanache. 

"Următorii noştri concurenţi au dat de belea! Deşi sunt căsătoriţi, şi-au adresat cuvinte grele!”, a început Alina Puşcaş prezentarea momentului, în vreme ce Pepe a completat: "Ea îl trimitea la maică-sa, el îi zicea să rămână cu bine!”. Cei doi s-au amuzat teribil la antrenamente: "Ştiam piesa, doar că atunci când te apuci să o cânţi serios, nu să o fredonezi în maşină... mi-am dat seama că e foarte, foarte greu să o cânţi exact ca Macanache, care nu respiră!”, a dezvăluit Cosmin.

Mai mult, actorul nu s-a ferit chiar să îi ceară direct ajutorul artistului pe care urma să îl impersoneze: "O să îl sun pe fratele Macanache, vreau să facă nişte meditaţii cu mine!”. Cum s-au descurcat Eliza şi Cosmin cu transformarea în Delia şi Macanache, dar şi ceilalţi artişti #nascutipentruSpectacol, telespectatorii vor putea afla urmărind cea mai nouă gală Te cunosc de undeva!, sâmbătă, de la 20:00, la Antena 1. 

8 cupluri de vedete, concurenţi unul şi unul, #NăscuţiPentruSpectacol, talentaţi şi dornici de distracţie vor intra în jocul transformărilor la Antena 1, în fiecare sâmbătă seara, de la 20:00, la Antena 1. Connect-R & Shift, Feli & Nicolai Tand, Jo & Liviu Teodorescu, Eliza & Cosmin Natanticu, Emilian & WRS, Rona Hartner & Johny Romano, Sore & Emma de la ZU şi Emi & Cuza vor performa pe scena Te cunosc de undeva! în cel de-al 18-lea sezon al show-ului jurizat de către Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob și Aurelian Temișan. 

Citește și:

Ozana Barabancea a plâns în timpul emisiunii "Te cunosc de undeva!": M-a răscolit

Moment emoţionant în cadrul celei mai noi gale Te cunosc de undeva!, difuzate sâmbăta aceasta, de la 20:00, la Antena 1. Ruleta i-a provocat pe WRS şi Emilian cu o schimbare drastică de gen şi o formaţie care a ţinut capul de afiş al concertelor vremii. Momentul le-a trezit o mulţime de amintiri juraţilor şi prezentatorilor transforming show-ului. 

"Următoarea piesă e  un superhit al genului hard-rock!”, i-a prezentat Pepe pe WRS şi Emilian, care au petrecut ore bune la machiaj pentru a se transforma în legendara trupă Scorpions. Hitul Wind of Change i-a întors în timp pe juraţi şi pe prezentatori:

"A fost un moment care mi-a răscolit amintiri, m-a făcut să plâng un pic!”, le-a mărturisit Ozana lui WRS şi Emilian, în vreme ce Pepe a completat şi el: Ne-aţi băgat într-o stare...mi-aţi amintit de copilărie, atunci când mergeam la bairam!”. Cum s-au descurc concurenţii cu schimbarea dramatică a genului, mai ales că nu prea au avut de-a face cu rock-ul până acum, telespectatorii vor putea afla urmărind cea mai nouă ediţie Te cunosc de undeva!, sâmbăta aceasta, de la 20:00, la Antena 1. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel